Áruválaszték

The One és The One for Men Collector’s Edition

A Dolce&Gabbana a végtelen eleganciát ünnepli a nagysikerű The One és a The One for Men limitált kiadásaival, a Collector’s Edition-el: a The One szenvedélyes pirosban és a The One for Men elegáns sötétbarnában jelenik meg.

Ez az illat verseng a viselőivel- a szenvedély titokzatos nője szikrázóan ragyogó, és a férfi, akinek kifinomultsága figyelmet követel- mind a The One egyedi karakterét bizonyítja, mely a Collector’s Edition lényegére utal.

A Collector’s Edition sajátosságai
A The One Collector’s Edition-t az ikonikus szimbólumok inspirálták, mely a Tervezőknek köszönhetően maradt meg a köztudatban.  Mindegyik üvegen megtalálható az arany érme, mely egy meghatározó motívum a Dolce&Gabbana divat kollekcióban. Ez a kollekció a 2014-es ókori Szicília és Görög kultúra felfedező útját képviseli. A mitikus görög Istenek profilja díszeleg az érmén, bölcsességet, bátorságot, civilizációt és intelligenciát sugároz. A The One Collector’s Edition a szícilíai gyökerekre utal és megteremti az összhangot a valóság és szürrealizmus között.
A szolidan lakkozott üvegeket azért alkották meg, hogy összefoglalják az illat jellemzőit: a Dolce&Gabbana The One vörös az alapvető luxus szimbóluma és a The One for Men sötétbarnában fejedelmi gazdagságot idéz fel, amely kiegészül a drágakő szerű Collector’s Edition páratlan hatásával .

Az illat
Akárcsak az illatot viselő nő, a The One illat karakteressége és páratlansága kontrasztban áll. Gazdag aromájú, keleties-virágos illat, a szikrázó és modern Bergamot és Mandarin friss fej jegyével nyit, mely a zamatos licsivel és őszibarackkal társul.

Ahogyan haladunk az illat szívjegye felé, elérünk a Madonna Liliom időtlen illatához, mely érzékien intenzív és burkoltan nőies. Az illat végül feltárja a mély és érzéki Vaníliát és gyantás Borostyánt egy kevés Pézsmával, mellyel garantálja a hosszantartó hatást.
A The One for Men illatban az elegancia és az érzékiség összpontosul: egy illat ami klasszikus és modern, vibráló és megnyerő. Egy Keletiesen Fűszeres parfüm, amit a dohány és a finomított fűszerek harmóniája jellemez.
A fejjegy vibráló eleganciája a Grapefruit, Koriander és Bazsalikom ínycsiklandozó kombinációjának köszönhető. A Kardamom és Gyömbér fűszeres és meleg jegyei adják az erős érzéki alapot, ami egy idő után átengedi helyét a valódi férfiasságot jelképező, száraz Dohány, Szantálfa és Borostyán jegyeknek.

DG Pour Femme:

Dolce&Gabbana, egy szenvedélyes és proaktív márka, érzékiség szicíliai módra. Egy érzékien édes és provokatív illat mely felszabadítja a benned rejlő szenvedélyes nőt. A bordó csomagolás a fényűzés kicsiny mesterműve; mely méltón ünnepli a Dolce&Gabbana logó stílusát és örökségét.  Az abszolút elegáns megjelenést a letisztult üveg tökéletesíti. Az illat az ellentétek megtestesülése, mely magával ragadja az érzékeket. A mályvacukor iránti szenvedély és a vanília érzékisége előtérbe kerül a leheletnyi málnával szemben.

 

DG Pour Femme Intense:

Az Intense a kifinomult és erősen addiktív kontrasztok eredményeként született. A keleties virágok potenciálja lángra lobbantja az érzékeket, miközben a fehér virágok arcátlanul provokatív jegyei feleleveníti a rég elfelejtett emlékeket és szenvedélyességre ösztönöz.  Először a narancsvirágolaj és zöld mandarin kezdeti gyengéd érintését érezhetjük, amit két fehér virág, a narancsvirág és a tubarózsa gazdagsága és kontrasztja követ. A narancsvirág mindent beborító krémes jegyei tökéletes összhangot alkotnak a tubarózsa mély illatával. Ez adja meg az intenzív női illat karakterét, ami minden férfi tekintetet maga után vonz. Ezt a kettőséget váltják fel végül a gyantás szantálfa és az érzéki muskátlis jegyek Guimauve enyhén krémes illatával kiegészülve, ami megadja az illat erőteljes érzékiségét.

DG Pour Homme:

Dolce&Gabbana, egy szenvedélyes és proaktív márka, érzékiség szicíliai módra. Egy pezsdítően fás, fűszeres illat, mely feltárja merész és provokatív oldaladat. Az olasz férfi eleganciájára és stílusára alapozva, a Dolce&Gabbana Pour Homme ellenállhatatlan vonzereje és zsengesége minden képzeletet felülmúl. Az üveg tovább erősíti az elegáns megjelenést, lekerekített felülete lágyítja karakteres vonásait. A hatalmas sötétkék kupak egy ezüst gyűrűn tekintélyt parancsolva zárja le az esszenciát. A Dolce&Gabbana Pour Homme maga az elegancia. A szívjegyben érezhető levendula a frissesség felszabadító érzését nyújtja, akár egy mediterrán fuvallat. A cédrusfa férfias karaktert kölcsönöz a kompozíciónak.

DG Light Blue:

Érezd a meleg nyári napok és a forró éjszakák hangulatát! Fürödj az itáliai napfényben és a hűvös, azúrkék tengerben! Dolce&Gabbana Light Blue, egy virágos-gyümölcsös illat, amely tükrözi a szenvedélyes mediterrán életstílust. Elbűvölő és Nőies. A fejillat a szicíliai nyár hangulatát, érzelemvilágát tükrözi. Szicíliai cédrus és zöldalma elegye tölti meg a levegőt. A szívillatban érezd bambusz frissességét és a jázmin intenzív illatát. Hagyd, hogy a fehér rózsa elbűvöljön. Az alapillatban tanúja lehetsz a citromfa, az érzéki ámbra és pézsma találkozásának.

DG Light Blue Pour Homme:

Az illat megragadja a mediterrán levegő friss, fűszeres és érzéki jellegét. A Light Blue férfi vonzó, sármos, csábító, ellenállhatatlan és megtestesíti az elsöprő mediterrán szenvedélyét. A mediterrán vidék a játszótere. Ízlése kifogástalan; otthon érzi magát a legexkluzívabb bárokban, butikokban, hotelekben és éttermekben. Élvezi a napfényt kéklő olasz eget és a tengert! Élvezi a Light Blue életérzést! Az illat olyan, akár a friss mediterrán levegő; érzéki, szenvedélyes és kalandokra csábít. Friss és kifinomult. A moden és a klasszikus találkozása.  Fás – fűszeres illat, mely klasszikus citrusos és modern fűszeres jegyekből épül fel, férfias eleganciát és kifinomultságot tükröz.

 

Dolce - Lágy, érzéki csábítás

    
Dolce: az új illat, amely egy érzéki utazás Dolce&Gabbana szívébe: Szicília nemes földjére.

A Dolce feleleveníti Domenico és Stefano emlékeit. Az az antik tükör, mely korábban Domenico apjának szabóságában lógott Polizzi Generosában, Palermo környékén, ma a tervező irodájában emlékeztet a hagyományokra és kelti életre a régi értékeket és érzelmeket.
A nőies és friss Dolce finom egyensúlyt teremt az időtlen kézművesség és a modern innováció között a parfümkészítés művészetében.
A Dolce egy személyes érintés, egy jelképpé vált illat. Kifejezi azt az egyszerűséget, mely egy összetett folyamat eredményeképp jött létre: olyan mint egy aprólékosan hímzett ruha.

“A lélek nemessége, a mindennapi gesztusok eleganciája, a generációról generációra való megosztás öröme és egy fehér virág könnyed tökéletessége. Ez az a szicíliai kép, ami bennem él, és amit ez a gyengéd illat magában hordoz,” mondja Domenico Dolce.
    
“A Dolce egy jelenkori illat, melyet egy emlék ihletett. Az eredetiség nem csak az előállítás módjában áll, mely során hagyományos eszenciákat és teljesen új összetevőket ötvöztünk, hanem abban is, hogy  ez  egy illatba öltött új szerelem, mely ártatlansága által megőrzi fiatalos lendületét,” teszi hozzá Stefano Gabbana.

Az illat
A Dolce fehér virágok lágy, nőies keveréke, melyben először a neroli levelek frissessége érint meg, majd  a dél-afrikai fehér amarílisz válik meghatározóvá, melyet először használnak parfüm alapanyagként.
Az illat a halvány, édes illatú neroli levelek és a papaya virág kirobbanó eszenciájával indul, majd egy virágcsokorrá alakul, ahogy az illat lelke kinyílik.
 
A fehér vízililiom és a merész fehér nárcisz egyedi, pazar kombinációja tökéletesen keveredik a testes fehér amarílisz illatával. Ezt a virágos jegyet a háttérből ellensúlyozza a meleg pézsmaillat és a kasmír hangsúlyossága; világos erdők érzéki nyomát, földes tónusokat és pikáns fűszereket maga után hagyva.

Fej jegyek: neroli levelek, papaya virág
Szív jegyek: fehér amarílisz, fehér nárcisz, fehér vízililiom
Alap jegyek: kasmír, pézsmás jegyek, szantálfa    
Illatcsalád: virágos, fehér virágokban gazdag

Fehér amarílisz
A fehér amarílisz gazdag, édeskés jegyeit az ún. “headspace” technológiával nyerik ki, mellyel begyűjthető a pontos virágillat, épp mikor teljes pompájában tündököl, anélkül, hogy levágnák és szirmaiból közvetlen nyernék ki az esszenciális olajakat.
Ez egy különleges fajtája a fehér amarílisznek, mely kizárólag a dél-afrikai Fynbos régióban nő és olyan intenzív illatanyagokban gazdag, mely sehol máshol élő fehér amarílisz fajra nem jellemző.  A névnek költői gyökerei vannak, a görög “amarysso” szóból ered, melynek jelentése “fényt adok”. Széles, harang alakú virágai vannak, a bimbók különböző sebességgel nőnek, így mindnek különböző intenzitású illata lesz.
A Dolce először használja parfüm alapanyagként.

Csomagolás
A Dolce elegáns csomagolása egy múltat idéző, klasszikus flakonra emlékeztet.  Vastag, tiszta üveg, lágyan hajló vonalakkal, mely újszerű, stílusos széleket kölcsönöz.
A flakonon átszűrődő vibráló zöld nektár épp olyan friss és ropogós, mint a benne lévő neroli levelek.
A virág alakú kupak a szicíliai szokásokra emlékeztet, úgy lett kidolgozva, hogy a tradícionális szicíliai cukrászdák marcipán szobrait utánozza. Minden rózsa egyedi, épp mint az egyes összetevők, melyek a Dolce illatát meghatározzák.
A szirmok 3 sorban rendeződnek körbe, a színek pedig a tejfehértől, a krémszínen át a világos rózsaszínig váltakoznak.

A nyakán az elegáns masniban végződő finom, vékony, fekete szalag elővarázsolja a fehér ingek és fekete masnik képét, amely a korai Dolce&Gabbana divatbemutatók védjegye volt.
Ugyanilyen figyelem irányult a külső csomagolás minden apró szegletére is: a könnyed fehér doboz anyaga olyan finom és sima, mint a puha bőr.

Az utolsó, egyben legszemélyesebb simítás: a lendületes, fekete betűkkel írt Dolce felirat, mely Domenico Dolce édesapjának saját aláírása. Ez alatt jelenik meg a Dolce&Gabbana logo és a nyomtatott vékony, fekete szalag, tökéletes kontrasztot alkotva a klasszikus és a kortárs stílus között.

A tehetség: Kate King
A Dolce kampányarca Kate King, a húsz éves kanadai modell, aki gyorsan vált a Dolce&Gabbana világának ismert arcává a tervezők legutóbbi “ready to wear” és ékszer kollekciójának kapmányaiból. A széles, mandulavágású barna szemei és előkelő megjelenése teszi őt a szicíliai értékek tökéletes megtestesítőjévé, melyek az illat alapvető jelképei. A képernyőn elsőként a Dolce tv kampányában jelenik majd meg.
 
“Kate átható szemei tele vannak energiával, mégis lágyak és ártatlanok, a tekintetében a szicíliai lányok lelkét látod, Angelica karakterét A leopárd című filmből, akinek őszintesége és modern stílusa teljesen felrázta filmbeli partnere, Tancredi őskori világát,” mondja Domenico Dolce és Stefano Gabbana.


TERMÉKEK:
Eau de Parfum 30ml
Eau de Parfum 50ml
Eau de Parfum 75ml
Testápoló 200ml
Tusfürdő 200ml
Deospray 150ml

DG Desire:

Ez az Ő napja. Kiegyensúlyozott, készülődik a gardróbjában. Felkészül a pillanatra. Vágyát magába folytja, mint egy rejtett kincset, míg ragyogni nem engedi. Ez az a pillanat, amikor mindent megváltoztathat.


“A Desire feltárja, hogy mi teszi a Dolce&Gabbana nőt érzékivé és magabiztossá; kívánatos mert nem vár a különleges pillanatokra, hanem minden napot különlegessé varázsol” (Domenico Dolce és StefanoGabbana)

Az illat
Desire a kifinomult érzékiség új aspektusát testesíti meg a The One illatok történetében. Mint a vágyakozás szenvedélyes nyugtalansága, a keleties virágos illatok keveréke, fényűző és mélyen nőies illatot hoztak létre.

A mandarin, a licsi és bergamot frissessége a fejjegyben bűvöletbe ejt, ahogyan finoman szembekerülnek a gyöngyvirág édes ártatlanságával.  Az intenzív szívjegyben az ultra nőies virágok triója illatozik. A Madonna liliom eleganciája és a tubarózsa gazdagsága keveredik a bársonyos jázmin és rabul ejtően édes szilva nektárral. Mindezt fokozva végül megérezhetjük az ínyenc alapjegyet, melyet a karamellel bolondított vanília tesz ellenállhatatlanná. A csábítóan meleg szantálfa, a pézsmás jegyek és a kövirózsa kiemelik az illat csábító és fényűző oldalát.

DG The One:

A Dolce & Gabbana illatkompozíciója a The ONE egyszerre kísértő, modern, tündöklő és klasszikusan átölelő luxus illat. A The ONE meleg, keleti virágillat, modern érzékiséggel. Olyan illat, amely erős személyiséget és kontraszként bűbájos lágyságot tükröz. Legfontosabb illatösszetevői a licsi, fehér madonna liliom, száraz ámbrás jegyek és a vanília. A The One viselője lázadó, szabad szellem: a nő, aki tudja, ki ő, és mit akar, és nem fél érzékiségét és nőiességét kimutatni. Igazi díva, gyönyörű szupersztár, a nőiesség megtestesítője. Határozott, felszabadult és szenvedélyes. Megjelenése mindig feltűnő és fenséges.

DG The One Sport:

A sport a szellem és a test egyensúlya. Tiszta olasz ideál, az ókori Görögországból indulva az antik Rómáig: a sport egyet jelent a versennyel; csodálatos pillanat és kihívás számunkra és versenytársaink számára is. A Dolce & Gabbana The One Sport az életet és a sport legmélyebb és legőszintébb értékeit ünnepli. A friss, tiszta illat könnyű, energikus fejjegyekkel indul, melyeket a félreismerhetetlen mediterrán rozmaring, a friss víz és a tengeri só zamata kísér. A szívjegyben az energikus kardamom emeli ki az óriásfenyők illatát. Az illat alapjegyeit a pacsuli és a pézsma természetes aromája egészíti ki.

DG The One for Men:

A Dolce&Gabbana férfinak készült: aki modern, érzéki, kozmopolita, gondosan figyel külsejére, törődik önmagával és testével.  Egy férfi vele született karizmával, magabiztossággal - olyan férfi, aki nem fél kifejezni személyiségét a parfümön keresztül, amit visel. A The One for Men az elegancia és az érzékiség koncentrációja. Az illat egyszerre klasszikus és modern, vibráló és lebilincselő.  A fűszeres, keleties illat a dohány és a kifinomult fás jegyek harmóniája.  

Müller, több mint drogéria...

Barátságos kiszolgálás, óriási választék:
Látogasson el üzleteinkbe!

MINŐSÉGI VÁSÁRLÁSI
ÉLMÉNY