65 éves a Müller nyereményjáték szabályzat

1. A nyereményjáték szervezője

A nyereményjáték szervezője a Müller Drogéria Magyarország Bt. (székhely: 1052 Budapest, Váci u. 19-21, Cégjegyzékszám: 01-06-776933, Adószám: 22367488-2-44) (a továbbiakban: Szervező)

2. A nyereményjátékban résztvevő személyek
A nyereményjátékban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező, 18 év feletti természetes személy, kivéve a Müller Drogéria Magyarország Bt. alkalmazottai és azok hozzátartozói. 

3. Az nyereményjáték 5 időtartamra oszlik fel:
•    2018.08.04-08.15. 
•    2018.08.18-08.29.
•    2018.09.01-09.12.
•    2018.09.15-09.26.
•    2018.09.29-10.10.
A köztes időszakokban a nyereményekre regisztrálni nem lehet. A nyereményjáték végleges lezárásának ideje 2018. október 10.

4. A nyereményjátékban résztvevő üzletek
Az összes magyarországi Müller Drogéria. 

5. A nyereményjáték menete
A nyereményjátékban azok a vásárlók vesznek részt, akik az 1-1 nyereményjáték időtartam alatt Müller Drogéria Magyarország Bt. honlapján az erre az alkalomra feltöltött regisztrációs űrlapot kitöltik és elküldik a Müller Drogéria Magyarország Bt.-nek. A regisztráció során a következő adatok kitöltésére van szükség: nem, keresztnév, vezetéknév, e-mail cím, utca/házszám, irányítószám, város, ország.
Minden egyes nyereményjáték időszakban kisorsolásra kerül 65-65 db 10.000 Ft értékű Müller ajándékkártya, továbbá a különböző időszakokban eltérő fődíjak kisorsolására kerül sor.
Egy személy, egy nyereményjáték időszakban, egy nyereményért csak egyszer regisztrálhat. A 10.000 Ft értékű Müller ajándékkártyákért és a fődíjért külön regisztrációs felületen kell regisztrálni. Ha adott személy csak az egyik regisztrációs felületen regisztrál, akkor csak az egyik nyeremény sorsolásában vesz részt. A részvétel egy időszakon belül csak egyszer,  azonban minden különönálló időszakban megismétlődhet, a korábbi nyertesek nem kerülnek kizárásra.


Fődíjak:
1.    időszak: 2018.08.04-08.15.

1 db 2 éjszaka szállás 2 felnőtt részére az Aphrodite Hotel**** superior kétágyas szobában való elhelyezéssel, mely magába foglalja

•    Svédasztalos reggeli zalai ínyencségek...több mint bio…ételspecialitások 
•    Római fürdő korlátlan használata: 
- finn-és infraszauna, napfény kabin, élménymedence, termálvizes vízsugaras medence, 
- gőzkabin, jakuzzi, jeges csobbanó medence, kültéri medence, napozó terasz 
•    Sétálójegy a Garabonciás Farm és 7 vezér Történelmi Kalandparkba 
•    Fürdőköpeny és szauna-lepedő használata 
•    3500 Ft/fő masszázskedvezmény 

Felhasználhatóság: 2019.05.31-ig, vasárnaptól péntekig. Kivétel kiemelt időszak, államilag elismert ünnepnapok. A szállodával előre egyeztetett időpontban! 

2.    időszak: 2018.08.18-08.29.
4 fő részére szóló, 1-1 db napijegy a Familypark (M. Müller Ges.m.b.H, Märchenparkweg 1, 7062 St. Margarethen im Bgld.) jóvoltából,
továbbá a Hotel Lövér*** superiorban
•    1 db 2 éjszaka szállás 2 felnőtt és 2 gyermek részére standard családi egylégterű szobában (erkély nélküli, nemdohányzó, zuhanyzós, főbejáratra néző, 22 m2),
•    bővített félpanziós ellátás (büféreggeli, 13 és 14 óra között leveskínálat, valamint a szállodában tartózkodó vendéglétszám függvényében büfévacsora, vagy büfével bővített 4 fogásos vacsora), mely tartalmazza az étkezések szervízdíját is
•    a szálloda wellness-szigetének használata (10 x 4,5 méteres medence, pezsgőfürdő, finn szauna, fitneszterem kardió- és erősítőgépekkel),
•    ingyenes gépkocsi parkolás saját, nyitott, nem őrzött parkolónkban,
•    a portai széf és a WiFi ingyenes használata saját készülékkel a szálloda halljában és a szobákban.
Felhasználhatóság:
•    A szálloda által felajánlott utalvány és a Familyparkba szóló belépők érvényessége a nyertes igényeinek megfelelően lesz meghatározva. Beválthatóság 2018-ban, vagy 2019-ben, az utalványokon szereplő határidőig. 
•    A szállodai utalvány kizárólag a megadott érvényességi időn belül használható fel a szabad kapacitás függvényében a szállodával előre egyeztetett időpontban, a megrendelés visszaigazolását követően. 
•    Nem használható fel a szállodai utalvány kiemelt időszakokban.
•    Az utalvány tartalmazza a szolgáltatások ÁFA-ját, viszont nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, mely 18 éven felüliek részére 450,- Ft / fő / éjszaka és a helyszínen fizetendő. 
•    Az ajánlat más kedvezményekkel és csomagajánlatokkal nem összevonható. 
•    Az utalvány pénzre nem váltható.
•    Az utalványt az érvényességi idő lejárta után nem áll módunkban meghosszabbítani.


3.    időszak: 2018.09.01-09.12. 
1 db 2 fő részére szóló, 8 nap, 7 éjszakás egyiptomi utazás, a Kartago Tours Zrt. jóvoltából
•    Elhelyezés: Hurghadában, 4 csillagos hotelben, all inclusive ellátással. 
•    A hotel kiválasztását a Kartago Tours végzi, a szabad kapacitások függvényében. A nyereményt hirdető promóciós anyagokon használt fotók csak illusztrációk.
•    A nyeremény minden költséget tartalmaz, kivéve a Baleset-Betegség és Poggyászbiztosítás díját. 
Felhasználhatóság: 
Az utazás kizárólag 2018 novemberében használható fel, a nyertes által választott időpontban, kivéve az őszi szünet időszakát. (Az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap 2018. október 26. (péntek), a szünet utáni első tanítási nap 2018. november 5. (hétfő))

4.    időszak: 2018.09.15-09.26. 
2 x 4 db Okosjegy a Tulipántündér Produkciós Non-profit Kft. jóvoltából az Álomutazó című mesemusical meghatározott előadására.
A jegyek kizárólag a következő előadáson használhatóak fel: 2018.12.23. 11 óra

5.    időszak: 2018.09.29-10.10. 
1 darab 2 fő, 2 éjszakára szóló utalvány a Danubius Hotels Group jóvoltából, mely a nyertes igényeinek megfelelően a
Danubius Health Spa Resort Hévíz****superior vagy a Danubius Health Spa Resort Sárvár szállodában használható fel. 
Az utalvány tartalmazza a félpanziós ellátást  és a szállodai wellness részleg korlátlan használatát.
Felhasználhatóság:
Az utalvány készpénzre nem váltható át, 2019. június 30-ig érvényes, kivéve kiemelt ünnepnapok, és a szálloda foglaltságának függvényében foglalható. Az utalvány nem megosztható és érvényességi ideje nem hosszabbítható meg.

6. A nyeremények
A nyeremények sorsolása, így a nyertesek kiválasztása véletlenszerű sorsolás útján történik.
Az ajándékkártya nyerteseket a Müller Drogéria Magyarország Bt. postán keresztül, a nyeremény megküldésével értesíti. 
A fődíjak nyerteseinek értesítése e-mailben történik. A fődíjak nyerteseinek, a fődíjak érvényesítéséhez szükséges utalványok eljuttatása, személyesen, az általuk választott Müller üzletben történik. 
A nyeremény cseréje, utalványra vagy készpénzre történő átváltása nem lehetséges.
A nyertesnek a nyeremény igénylésére jóváhagyott játéktervben meghatározottak szerint a sorsolás napját követő 90 napos jogvesztő határidőn belül van lehetősége. A szervező a nyeremény átadását a nyertes játékos részére a nyeremény igénylését követő 30 napos jogvesztő határidőn belül biztosítja. 
Amennyiben a postán keresztül eljuttatott nyeremények átvétele sikertelen, a postai szolgáltatóhelyeken 10 napig vehető át a küldemény, mely ezt követően visszakerül a Müller Drogéria Magyarország Bt.-hez.
Érvénytelen pályázatok esetén pótnyertes sorsolására kerül sor. 
7. Személyi jövedelemadó, és egyéb költségek
A nyereményeket terhelő személyi jövedelemadó és egyéb járulékfizetési kötelezettséget a Szervező viseli. 
8. Vegyes rendelkezések
a. A Szervező a nyereménytárgyak esetleges hibáiért kizárja felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.
b. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményeket nyilvános program keretében adja át. Az "Elfogadom a játékszabályzatot és szeretnék részt venni a játékban" mező bepipálásával a Résztvevő igazolja, hogy teljes mértékben elfogadja jelen játékszabályzatot és a részvételi feltételeket. Ezáltal a Résztvevő hozzájárul ahhoz, hogy Szervező egyes személyes adatait (név) nyilvánosságra hozza, róla és a nyeremények átadásáról kép-, hang- és filmfelvételt készítsen, melyet a Szervező és/vagy megbízottja akár egészében, akár részleteiben reklámcélokra időbeli, térbeli és felhasználási módbeli korlátozás nélkül, térítésmentesen felhasználhat.
c. A nyeremények készpénzre nem válthatók.
d. Amennyiben a Szervező tudomására jut, hogy ezen játékszabály 2. pontjában kizárásra került személy mégis részt vett a játékban, a Szervező e személyt a játékból kizárhatja és tőle az esetlegesen átadott ajándékot visszakövetelheti.
e. Az adatkezelési szabályzat elérhető az alábbi linken keresztül.

Budapest, 2018.augusztus 03.