PlanAll stíluskönyv
Légy sikeres 2019-ben az 52 Stílusos hét stíluskönyvvel!
Akár tele vagy elképzelésekkel, akár a kihívások előtt kissé megtorpanva kezded az új esztendőt, fontos, hogy legyen egy társad a rövid és hosszú távú terveidhez. A PlanAll termékekre mindig számíthatsz. Sőt, egy spirálkötött PlanAll vagy PlanAll+ termékkel elnyerheted nyereményjátékunk értékes díjainak bármelyikét.
Stílusos év Lakatos Márkkal
Napidíj:
LAKATOS MÁRK SOCIAL MEDIA TANÁCSADÁS - Szeretnél szuper profilképet a Facebookra, Instagramra? A Lakatos Márk Group által készített profi divatfotók (1 db portré és 1 db teljes alakos stílustanácsadással, hajstylinggal, frizurakészítéssel és professzionális sminkkel) garanciát jelentenek a sikerre.

Heti díj:
LAKATOS MÁRK STÍLUSTANÁCSADÁS - A Lakatos Márk Group 3 órás programján vezető stylistunk házhoz megy, hogy együtt kiválaszthassátok, mely darabokat érdemes megtartanod az évek során felhalmozott ruhatáradból, mit mivel lehet kombinálni, és szakértőnk összeírja azt is, hogy a gardróbból mely alapdarabok hiányoznak.

Fődíj:

LAKATOS MÁRK STÍLUSTANÁCSADÁS ÉS 300.000 FT ÉRTÉKŰ BEVÁSÁRLÁS - Lakatos Márk vezet körbe a belváros legelegánsabb üzleteiben. A cél, hogy együtt megtaláljátok azokat a darabokat, amelyek nem csak szín- és alkattípushoz, de stílushoz illően is egyedivé és minden alkalomra felkészültté teszik ruhatáradat.

 

Bővebb információ és kódfeltöltés: www.planall.hu