Bvlgari Omnia Collection

Bvlgari Omnia Collection
Idén tavasszal a Bvlgari bemutatja új, izgalmas kampányát a #CHOOSEYOURTREAT-et, melyben az igazi Omnia illat kényeztetésre invitálja a hölgyeket a világ minden részéről.
Az olasz édesség és fagylalt iránti szeretet inspirálta új kollekcióban a Bvlgari egy olyan tömény, római gyönyört álmodott meg, ahol az Omnia illatok édessége, ragyogása és bon-bon formájú üvege tökéletesen beleolvad a színkavalkádos sütemények környezetébe. A lédús grapefruit és gránátalma gazdagsága, a porhanyós rózsa és a fenséges vanília belégzése provokálja csak igazán az érzékeket.
Az illatok


- Omnia Crystalline, amely a ropogós Ázsiai nashi körte jegyekkel ellátott gyümölcsös, frissítő illat. Az Omnia Crystalline sokoldalú, mint egy kristály - különböző illatok egyesülnek benne, létrehozva egy csodás, eredeti esszenciát.


- A nyár zamata – sugárzó és színes, akár a korall; folyékony, akár a víz, melyben él; légies, mint a szirmok és érő virágok illata – a Bvlgari Omnia Coral üvegébe lepárolva. Az Omnia Coral, üde, hibiszkuszos jegyei egy kis gránátalmával vannak megbolondítva. Egy színekben gazdag illatélmény, mely felpezsdíti az érzékeket.
Bvlgari Omnia Crystalline
- Az Omnia Pink Sapphire egy pezsdítő, szezélyes illat, pont olyan napsütéses hangulatot kelt, mint a nevét is adó pink szín. Az Omnia Pink Sapphire a pomeló, gránátalma és frangipáni virág vibráló keverékével lesz csillogóan izgalmas.


- Omnia Amethyste, melyben a rózsa és írisz áztatta virágos jegyek dominálnak.
Bvlgari Omnia Coral
Csomagolás

Mindegyik Omnia kollekciós illat 65 ml-es üvegben és egy elegáns, izgalmas limitált kiadású dobozban érkezik. Ha bármelyik is megragadta a fantáziádat, #CHOOSEYOURTREAT, gyere vissza a többiért is, mielőtt az édes, limitált kiadású illatok mind elfogynak, ugyanis a Bvlgari Omnia kollekciója csak korlátozott ideig elérhető az üzletekben.