Bvlgari Omnia kollekció
ÜDVÖZÖLLEK A VARÁZSLATOS #OMNIALANDIA VIDÁMPARKBAN

A BVLGARI OMNIA kollekcióját mindig a természet legértékesebb kreációi inspirálják. Minden illat egyediségét különböző egzotikus növények és ritka ékkövek adják. A BVLGARI OMNIA illatok idén tavasszal kiegészülnek az OMNIA GOLDEN CITRINE újdonsággal, melyek #OMNIALANDIA csodálatos világába repítenek el! Az új tavaszi kollekciót a vidámparkok színes, magával ragadó világa ihlette, melynek bájos csomagolásán minden OMNIA illat egy népszerű vidámparki játékként elevenedik meg.

Bvlgari Omnia Golden Citrine

Az OMNIA illatcsalád legújabb tagja, az OMNIA GOLDEN CITRINE egy ragyogóan virágos EAU DE TOILETTE, melyet a fényt és optimizmust jelképező arany citrin drágakő ihletett. Egy meleg, fénylő, mégis modern és nőies illat, melyet Alberto Morillas parfümőr mester álmodott meg. Az illatot az ikonikus Ylang-Ylang virág ragyogó esszenciája köré építette fel. Nemes és természetes összetevők felhasználásával az OMNIA GOLDEN CITRINE megeleveníti a ragyogó, modern és virágos nőiességet. Fejjegyében megtalálható a szicíliai mandarin és a fehér barack akkord, szívjegyében a ylang-ylang esszencia és a jázmin abszolút dominál, végül az alapjegyben az arany benzoá gyanta és a cédrusfa esszencia párosa varázsolja könnyed és nőiessé az illatot.

ÚJ LIMITÁLT CSOMAGOLÁS

Az OMNIA GOLDEN CITRINE része az új, BVLGARI OMNIA KOLLEKCIÓ limitált kiadásának. Ez az új kollekció az OMNIA illatokat #OMNIALANDIA varázslatával csomagolja be, megőrizve ezzel az igazi BVLGARI élményt. Minden 65ml-es illat egy szemet gyönyörködtető hatszögletű dobozban rejtőzik, melyek tetején megtalálható a saját vidámparki játékának a képe. Egymáshoz illesztve a dobozokat végül #OMNIALANDIA csodálatos vidámparkjában találjuk magunkat.

A KÁPRÁZATOS ÓRIÁSKERÉK - OMNIA GOLDEN CITRINE

Teljesen ikonikus, a Káprázatos Óriáskerék egy új perspektívában jelenik meg – mert a világ teljesen máshogy fest, amikor te ülsz legfelül. Az új limitált kollekcióban ez az élmény az OMNIA GOLDEN CITRINE illattal párosul.
Omnia Golden Citrine
Omnia Crystalline
AZ ÖRVÉNYLŐ KÖRHINTA - OMNIA CRYSTALLINE

Felidézve a gyermekkor szépségét az örvénylő körhinta a zenét és a nevetést eleveníti meg. Ártatlanságával emlékeztet bennünket a régi szép időkre és az összes olyan emlékre, amelyek még várnak ránk. Most ez az élmény, az OMNIA CRYSTALLINE illatként elevenedik meg.
AZ ÁLOMSZERŰ HŐLÉGBALLON – OMNIA AMETHYSTE

A föld felett magasan lebegve, elterül előttünk a tiszta és végtelen táj teljes szépségében. Kinézve a horizontra, nagysága eláraszt a lehető legmegnyugtatóbb módon. Most ez az élmény, az OMNIA AMETHYSTE illatként elevenedik meg.
Omnia Amethyste
Omnia Coral
A VIDÁM TORONY - OMNIA CORAL

Ahhoz, hogy kipróbáld ezt a vidám tornyot, úsznod kell a levegőben, miközben egy pillanatra elmerülsz a boldogságban. Ha nem látod a végét, nincs más választásod, mint teljesen elmerülni a jelen varázslatában. Az OMNIA CORAL hasonló örömöt közvetít számunkra.
A MÁGIKUS HULLÁMVASÚT - OMNIA PINK SAPPHIRE

Egyszer fent, egyszer lent. A mágikus hullámvasút a várakozásról szól. Csak haladsz felfelé, egyre feljebb, ahogy a kocsik a csúcs felé közelednek, majd hirtelen mennydörgéssel megindul a száguldás. Ez az élmény, az OMNIA PINK SAPPHIRE illatként elevenedik meg.
Omnia Pink Sapphire