Dsquared2

Wood Dsquared2
„Az illat egy olyan érzéki élmény, amely mindent elárul rólad és a személyiségedről. Ez a legkülönösebb és legkülönlegesebb alkotóelem, mert leírhatatlan módon tesz felismerhetővé és különlegessé. Szeretünk úgy gondolni az új illatunkra, mint egy egyedi kiegészítőre, amely személyes, mégis meghatározza a Dsquared2 stílusát és karakterét.”
Dean és Dan Caten
Wood, az új illat a DSQUARED2-től!

A fa erős, strapabíró, komplex, mégis egyedi és utánozhatatlan karaktere köré felépített illatpáros, a WOOD, a kortárs DSQUARED2 férfit és nőt szimbolizálja, akik érzékiek, magabiztosak, karakteresek. Akiket a szenvedély, a pozitív vibrálások és az új impulzusok keresése ösztönöz és egy olyan letisztult illatot keresnek, amely kifejezi egyediségüket, személyiségüket.
DSQUARED2 WOOD POUR FEMME
Kortárs kompozíció, vibráló és ultra nőies.

A DSQUARED2 WOOD POUR FEMME fejjegyében a szicíliai mandarin és a málna levelek aromájának az ötvözete, amely a boldogságot és az élénkséget fejezi ki. A frissességet és a légies jegyeket pedig a gyöngyvirág és a magnólia kombinációja adja.
A szívjegyben a jázmin és az illatcserje keveréke értékes és elragadó összetevőkként vannak jelen, melyek az erőteljes nőiességet fejezik ki.
A fehér fás akkord, a cédrusfa és az ambrox ragyogó kompozíciójával záródik az alapjegy, ezzel összetéveszthetetlen karaktert adva az illatnak.
DSQUARED2 WOOD POUR FEMME
DSQUARED2 WOOD POUR HOMME
Erőteljes, jellegzetes, férfias illat.

A DSQUARED2 WOOD POUR HOMME, a calabriai bergamot, a szicíliai mandarin és a citrom mediterrán frissességével indul, amit a gyömbér erőteljes és elegáns akkordja gazdagít.
A szívjegyben az ibolya levél vibráló tónusai és a kardamom tökéletes kontrasztban vannak az ambrox tiszta érzékiségével.
A fehér fás akkord modern keveréke lágyítja a vetiver mély, elegáns karakterét az alapjegyben.
DSQUARED2 WOOD POUR HOMME
AZ ÜVEG

A férfi illat égetett, rozsdaszínű üvegbe, míg a női illat kristálytiszta üvegbe van csomagolva. Mindkettő kiváló minőségű kőrisfából készült kupakkal rendelkezik, amely mágnesesen záródik és darabról darabra készítettek. Az üveg exkluzív kialakítása olyan hatást kelt, mintha egy ampulla tárolná az illatot.
A sötétbarna és rózsaszín, bársony csomagolása sugallja az eleganciát, melyen megtalálható a Dsquared2 divatház szimbóluma, a juharfalevél.
Az üveg