Hollister

MEGHÍVÓ EGY REGGELTŐL ESTIG TARTÓ BULIBA!

Szabad szellemiség. Izgalom. Felejthetetlen pillanat. A HOLLISTER bemutatja a legújabb illatpárosát a FESTIVAL PARTY FOR HIM AND FOR HER illatokat. Cseréld le a hétköznapi ruháidat egy fürdőruhára és élvezd a zenét és a szabadságot a hűs medencepart mellől. Gyűjts örökké tartó pillanatokat a barátaiddal!


FESTIVAL PARTY FOR HER

Bulizzunk! A HOLLISTER FESTIVAL PARTY FOR HER egy virágos - gyümölcsös illat, amely olyan frissítő, mint egy medencében úszni. A ragyogó citrusos jegyek, a tiszta tavirózsa és az egyedi bambusz akkord élénk és játékos illatot hoz létre.

AZ ILLAT

FEJJEGY: Bergamot, Citromolaj, Rózsaszín borsszem

SZÍVJEGY: Friss harmat, Tavirózsa, Magnólia, Grandflóra

ALAPJEGY: Fehér borostyán, Bambusz, Pézsma
 
AZ ÜVEG

Vibráló napsütötte sárga lekerekített formájú üvegen, amely tökéletesen illeszkedik a tenyérbe. Az üveg egy fémes kupakkal van lezárva, amelyen a kézzel írt HOLLISTER logó adja meg a tökéletes befejezését az illatnak. 
For Her
FESTIVAL PARTY FOR HIM

Találkozzunk a medencében. A HOLLISTER FESTIVAL PARTY FOR HIM egy aromás tengeri illat, amely megragadja a délutáni medencés party energiáját. Az erőteljes kaliforniai paprikaolaj és a váratlanul jeges, olasz citrusos jegyek egyesülve a tengeri mohával, egy meleg és egyben szabad hangulatú illatot hoz létre.

AZ ILLAT

FEJJEGY: Kaliforniai paprika olaj, Jeges olasz citromolaj

SZÍVJEGY: Tengeri moha, Zöld mangó, Egyiptomi kék tavirózsa

ALAPJEGY: Guajakfa olaj, Aranyszínű borostyán, Fehér pacsuli olaj

AZ ÜVEG

A lángoló vörös szín és az ovális forma különbözteti meg a HOLLISTER FESTIVAL PARTY üveget a többi illattól. A fémes kupak látványos befejezést nyújt.

For Him