Elmer's ragasztók
Akár ragasztás, akár slime ragacs készítés, mindkettőre kitűnő választás az Elmer’s ragasztó. A slime ragacs készítéshez nincs másra szükséged csak az Elmer’s varázsfolyadékra, nem kell bajlódnod kontaktlencse folyadék és szódabikarbóna kutyulásával.

Így készíts Slime-ot az Elmer’s-szel három egyszerű lépésben:1. Nyomd ki!

Egy üvegtálba nyomd ki az Elmer’s ragasztó ¾ részét.2.
Add hozzá a varázsfolyadékot!

Fokozatosan adagold a varázsfolyadékot a ragasztóhoz.


3. Keverd és gyúrd össze!

Keverd addig, amíg a Slime leválik az üvegtál faláról, majd kezd el kézzel is gyúrni. A varázsfolyadékot adagold kis adagokban folyamatosan a Slime-hoz, amíg nem éri el a ruganyos, tapadásmentes állagot.

Ha mindent jól csináltál nincs más dolgod, mint megtapasztalni a Slime adta lehetőségeket. Gyúrd, nyújtsd, tépd, szórakozz jól!

Hagyd a fantáziádat kibontakozni válassz a rengeteg szín közül vagy a három új Elmer’s slime ragasztóhoz; metallic – olyan, mint egy csillogó fém, crunchy – telistele apró golyókkal, confetti – a szilveszter hangulatát idézi. Akármelyik mellett is döntesz, biztos nem fogsz csalódni.

És ha megmarad egy kis ragasztó? Használd különböző felületeket díszítésére, készíts kreatív csillogó ajándékokat, ragassz és dekorálj!

Hogyan tárold a későbbi felhasználás érdekében:
A kész Slime légmentesen lezárva megőrzi az állagát akár két hétig is. Javasoljuk, hogy az újra felhasználás előtt kis mennyiségű varázsfolyadékot tegyél hozzá.

Az Elmer’s ragasztók és a varázsfolyadék is gyerekbarát, nincs benne ételfesték, nem mérgező és textilből kimosható.

Három év alatti gyermekeknek nem ajánlott!