MY WAY INTENSE,
A GIORGIO ARMANI ÚJ ILLATA
A Giorgio Armani új illata magába zárja a
nőiesség új szemléletét, mely egyszerre mélyreható és
szabad szellemű. Egy virágos jegyekben gazdag, kortárs illat, mely egyben felhívás is arra, hogy merjük még intenzívebben élni az
életünket. A MY WAY INTENSE olyan, akár egy talizmán,
melynek intenzitása minden tapasztalatot, élményt és
találkozást még mélyrehatóbbá tesz.

MÉG VIRÁGOSABB JEGYEK,
MAGÁVAL RAGADÓ, FÁS AKKORDOKKAL

A MY WAY INTENSE egy érzékekre ható utazásra hív fenntartható forrásból származó összetevőkkel. Az illat az egyiptomi narancsvirág ragyogó jegyeivel nyit. Az új, intenzív, indiai tubarózsa jegyek az illat szívében egy krémes és bársonyos virágos jelleget tárnak elénk. Az illat alapjegyei között az új-kaledóniai szantálfa egy magával ragadó, krémes oldalát fedi fel, ahogyan találkozik az érzéki, madagaszkári vaníliával.


UTÁNTÖLTHETŐ ÜVEG, 
FENNTARTHATÓRA TERVEZVE

A My Way Intense illat minden kiszerelése zökkenőmentesen, tölcsér használata nélkül utántölthető. Az egyszerű folyamatot otthon is elvégezhetjük, anélkül, hogy el kellene mennünk egy üzletbe. Az utántöltő üveget fejjel lefelé fordítva átöntjük az illatot az eredeti üvegébe anélkül, hogy az illat egyetlen cseppjét is elvesztenénk. Ezzel a könnyű utántöltési módszerrel még intuitívabb a felelősségteljesebb fogyasztói viselkedés.

ÉLJE ÁT A PILLANATOKAT, MÉG INTENZÍVEBBEN!


Adria Arjona színésznő a klasszikus MY WAY illat mellett mostantól az új MY WAY INTENSE variánsnak is az arca. Szabad szellemű, nyitott személyiségével és életútjával, melyet az új tapasztalatok, élmények, a világszerte más emberektől való tanulás jellemez, hitelesen testesíti meg az illat mögött rejlő filozófiát.