Bvlgari illatok karácsonyra
Az év vége mindig egy különleges időszak, amikor a szeretteiddel töltött nem mindennapi időre és a közös pillanatok meghittségére koncentrálhatsz. A BVLGARI parfüm kollekciókkal átélheted az eredeti olasz ünnepi hangulatot, mely tele van meglepetésekkel és ellenállhatatlan illatokkal. Decemberben minden pillanatot átjár az öröm és a nevetés, az egész egy végtelen, felszabadult ünneplés, így itt az idő, hogy te is feledhetetlen pillanatokat és emlékeket gyűjts! Éld át az ünnepek varázsát, melyhez válaszd a tökéletes BVLGARI illatot!


A KARÁCSONYI SÜTÉS-FŐZÉS


Ugorj fejest az olasz sütemények által inspirált BVLGARI cukrász birodalomba, ahol a rengeteg tradicionális karácsonyi süti mellett az OMNIA CRYSTALLINE lesz a hab a tortán. A ropogós ázsiai nashi körte jegyekkel ellátott gyümölcsös, frissítő illatot az olasz édesség és fagylalt iránti szeretet ihlette.
Bvlgari Omnia Crystalline


AZ IZGATOTT KÉSZÜLŐDÉS


Üdvözlünk a BVLGARI legnőiesebb budoárjában! A szenteste előtti készülődés fénypontja kétségkívül a SPLENDIDA TUBEREUSE MYSTIQUE illata lesz! Ez a parfüm kreáció nélkülözhetetlen kiegészítője a pillanatnak, amikor felgyúlnak a fények és elindul a varázslatos tánc. Az illat nőiességét a davana esszencia és az alkonyati tubarózsa adja, gyümölcsös-virágos jegyei pedig igazán ünnepélyes hangulatot teremtenek.
Splendida Tubereuse Mystique


EGY EMLÉKEZETES TOAST


Képzeld el, ahogy buborékok szállnak egy tálca ragyogó pezsgőspohár felett, néha bele is ütköznek és csillogva szétdurrannak. A felemelő szónoki pillanatok megkoronázója természetesen a BVLGARI MAN WOOD ESSENCE frissítő illata, amely biztosítja az események szikrázó hangulatát. Fás-citrusos illatjegyeiből a koriander, a haiti vetiver és a cédrusfa harmóniája egy lendületes, pezsgő férfi illatot alkot.
Bvlgari Man Wood Essence