“Az új illat férfiaknak olyan ragyogó frissességet sugároz, amely megragadja a befagyott hegyek féktelen nagyságát. Egy út, amely elvezet a belső nagyság legmélyebb érzéséhez.”


BVLGARI

Idén ősszel a BVLGARI a világ egyik legmagasabb hegycsúcsára mászott fel, hogy megragadja a legfrissebb, legtisztább, mindent elsöprő friss levegőt – ami arra inspirál minket, hogy többet érjünk el. A változás szelének átható momentuma a BVLGARI MAN GLACIAL ESSENCE illatban elevenedik meg.

AZ ILLAT

Szerettem volna átadni a jeges frissesség érzetét. Ez az egyedi illat egy jeges, felszabadító lélegzetvétel minden férfi számára, aki viseli” - Alberto Morillas, Parfümőr Mester

A BVLGARI MAN GLACIAL ESSENCE megtestesíti a megállíthatatlan férfiasságot a folyamatos nagyságra való törekvésben. A ragyogó fejjegyben lévő frissesség felébreszt egy váratlan fás és erőteljes szívjegyet, tetőzve az intenzív és figyelemfelkeltő kristályos leszáradásban.


FEJJEGYEK
: A frissesség szele, amelyben a borókabogyó, a gyömbér és a muskátli hármasa dominál.

SZÍVJEGYEK: Egy aromás lökés az ausztrál szantálfa, a nőszirom és a fehér üröm illatjegyeivel.

ALAPJEGYEK: Fás karizma az alaszkai cédrusfa, a clearwood akkord és a pézsma lágyságával.
AZ ÜVEG - EGY LÉGIES ROBBANÁS, MELYET JEGES ERŐ VESZ KÖRÜL

Akárcsak a legmagasabb és legrettenthetetlenebb hegyek nagysága és ereje, a BVLGARI MAN GLACIAL ESSENCE üvege szoborként jelenik meg a jeges szépség és a csillámló hegycsúcs mellett Azúrkék üvege tükrözi az ég és a föld, a sziklák és a gleccserek közötti táj jeges árnyalatait egy találkozási pontot, ahol a természet szélsőséges erői szinte égi harmóniává alakulnak át.

 
BVLGARI MAN - A TERMÉSZETI ELEMEK EREJÉNEK FELÉLESZTÉSE

Az ember szinkronban él a körülötte lévő természeti elemekkel.
A levegő, amely a legmegfoghatatlanabb és legelsöprőbb természeti erő, inspirálta a BVLGARI MAN GLACIAL ESSENCE illatot, amely egy új fejezet a BVLGARI MAN család történetében.

A BVLGARI MAN IN BLACK testesíti meg a tüzet, amely a férfi eredetét, ősi gyökereit és mitológiai életét jelképezi, szabadjára engedve a változást hozó, szent és érzéki erejét keleties jegyeivel.

A fa szimbolizálja a férfi gyökereit, aki képes megélni a jelen pillanatait. Ennek az egyensúlynak a dinamikáját ragadják meg a BVLGARI MAN WOOD ESSENCE intenzív fás jegyei.