Bvlgari Man Wood Neroli
BVLGARI MAN kollekció bemutatja legújabb illatát, a BVLGARI MAN WOOD NEROLI-t, ezzel tükrözve az ember és természet közötti kapcsolatot. Egy felvillanyozóan új illat, melyet a BVLGARI mediterrán öröksége inspirált.

A BVLGARI MAN kollekció, a BVLGARI MAN WOOD NEROLI bevezetésével, teljesen új utakat tör az illatok közötti utazás során. A BVLGARI MAN kollekcióval a márka megmutatja az ember és a körülötte lévő világ közötti kapcsolatot, megalkotva egy érzéki élményt az ösztönök körül, mely segít neki megtalálni az egyensúlyt az emberiség és a természet elemei között. Ez a vonal segít a férfinek megtalálnia önmagát, visszatalálva ezzel belső szelleméhez.
BVLGARI MEDITERRÁN ÖRÖKSÉG
Tisztelegve az BVLGARI olasz gyökereihez a BVLGARI MAN WOOD NEROLI egy új fejezetet nyit, amely a BVLGARI MAN WOOD ESSENCE parfümmel kezdődött. Az olasz part menti vadság inspirálta BVLGARI MAN WOOD NEROLI illat a BVLGARI MAN WOOD ESSENCE földközeliségét veszi alapul, melyet kiegészít ragyogó, friss illatösszetevőkkel, hogy egy parfümben megragadja az ember és a természet szoros kapcsolatát.
Bvlgari Man Wood Neroli
PARFÜMŐR

Alberto Morillas mester parfümőr arra a pillanatra összpontosított, amikor a mediterrán nap felmelegíti a keserű narancsfát újra összekötve az embert a legtisztább és legalapvetőbb értékeivel. Az illat megalkotásakor az embert a természetben képzelte el, ahogy a puha földön áll, a nap melengeti a bőrét, ezzel teremtve kapcsolatot a föld és az ég között, és mindenekelőtt önmagával.

ILLATJEGYEK
A fény éltet bennünket, a természet egyik leghatalmasabb ereje, akár az erdő, akár a város pulzáló szívében leljük meg. Az új illat egy hódolat ennek a vitalitásnak a tiszteletére, olyan fej- és szívjegyekkel, amelyek kiemelik a keserű narancsfa értékes részeit.
A BVLGARI MAN WOOD NEROLI a neroli ragyogó jegyeivel nyit. Friss és virágos, a ragyogó napsütés energiájával, melyben a citrus esszenciája sóval és bergamottal egészül ki, hogy felidézze a Mediterrán természetet. Az illat szívjegyében a cédrus és a cyprinol kettőse a narancsvirág-kivonatban mártózik meg, amitől meleg és fás érzetet kap az illat. Ehhez a borostyán és a bőr jegyei is keverednek, ezzel sugározza a Mediterrán éghajlat nyugtató és ősi fenségességét. A fehér pézsma akkord zárja az új férfi illatot, amely már a BVLGARI márka védjegyévé vált.
Férfias, érzéki és ragyogó, olyan érzetet ad, akárcsak egy második bőr lenne.
Összetevők
AZ ÜVEG
Az üvegen a nyers szilárdság találkozik a ragyogó napsütéssel, ezt közvetítik a fém és arany elemek. A BVLGARI MAN WOOD NEROLI illat akárcsak egy erős talizmán, kapcsolatot teremt a vad természet és a modern városi életérzés között.
Bvlgari Man Wood Neroli