Áruválaszték

VERSACE EROS POUR FEMME

A szenvedélyes nő illata.


“Az Eros Pour Femme a Versace erős és csábító illata. Megkapó illata és elegáns üvege köré épült lenyűgöző kampányunk, melyet
Mert Alas & Marcus Piggott készített és a modell Lara Stone volt.”

Donatella Versace

EROS POUR FEMME

Az erős nő esszenciája egy ragyogó, érzéki illatba rejtve. Új legenda a Versace-től, mely telve van Eros és igaz szerelmének szenvedélyével - de mégis ki csábít el kit?
Add meg magad a vágynak és az élet megállíthatatlan erőinek. Az erő, egyéniség és csábítás illata, művészeti igazgatónktól, Donatella Versace-től.

 

AZ ÜVEG

Az üveg a Versace mitológiai emblémájával van ellátva. Az arany medúza és görög motívumok jelennek meg az impozáns üvegen. A görög motívum végig ismétlődik az üveg hátoldalán és dombornyomott medúza díszeleg az üveg kupakján.


AZ ILLAT

Vonzalom, vágy és szenvedély. Eros egy parfümbe zárva. A csábító, élénk, nőies jegyek alkímiája. Kifinomult akkordja a citromnak és jázminnak, túlfűtött érzékiség és fás jegyek jellemzik.

Vonzalom

Vibráló és értékes, a szicíliai citrom és a calabriai bergamot magára vonzza a figyelmet. A finom és hívogató gránátalma lenyűgöz és elcsábít.

Vágy

A jázmin autentikus és időtlen nőiességet közvetít. A babarózsa szirmok selymességet adnak az illatnak, míg a citrom virág élénksége kiemeli a virágos akkordokat és a Versace szülőföldjére és tradícióira emlékeztet.

Szenvedély

Az ambrox kendőzetlen, mély és sejtelmes. A kéjes akkord érzéki fás, krémes szantálfa és mély pézsma illatai tökéletes illenek egymáshoz. Az intenzív és elbűvölő jegyek a tapintható érzékiséget idézik.

 

A KOMMUNIKÁCIÓ

A mitológia kel életre a kampányban, melynek modelljei Lara Stone és Brian Shimansky. Eros, a szerelem örök istene találkozik az ismeretlen szenvedéllyel, mikor megpillantja a vízből született sellőt. Vonzódásuk erejét Mert Alas & Marcus Piggott kapta lencsevégre Donatella Versace művészeti vezetésével.

EROS POUR FEMME. AZ ILLATOK:

Eau de Parfum 30 ml
Eau de Parfum 50 ml
Eau de Parfum 100 ml

„Versace Bright Crystal ABSOLU - mindenből abszolút: intenzív, vibráló, érzéki és elbűvölő. Csomagolása abszolút elegancia és luxus, a legélénkebb kristály. A Bright Crystal ABSOLU teljesen, abszolút Versace.” Donatella Versace

VERSACE BRIGHT CRYSTAL ABSOLU


Abszolút érzékiség, teljes áttetszőség, maximális ragyogás, abszolút csábítás. A Versace bemutatja az új Bright Crystal Absolu Eau de Parfum-öt, ami egy intenzív változata a világ egyik legkedveltebb „ékszer-illatának”, annak a Bright Crystal-nak, melynek a lényege, hogy a végletekig fokozza a vágyat. A bódítóan kellemes, koncentrált illat felerősíti az érzékszerveket és hosszan fogva tartja azt. A nőnek, aki bízik ellenállhatatlan nőiességében és a Bright Crystal határtalan csábításában, összhangban a Versace varázslatos bájával.
 
AZ ILLAT: VIRÁGOS-GYÜMÖLCSÖS
Intenzív, karakteres illat, melyből a csodálatos, élénk yuzu azonnal érezteti erejét. A színes és lédús gránátalmamag szokatlan frissességet és tiszta természetességet teremt. A szívjegye hívogató és bársonyos málnával dúsított, hangsúlyos eleganciáját együttesen a bazsarózsa, a magnólia és a lótuszvirág kifinomult jegyei adja. Alapjában intenzív érzékiséget idéz az értékes növényi ámbra, a mély acajou fa és az élénk pézsmának köszönhetően.

FEJJEGY: yuzu, gránátalma, jég
SZÍVJEGY: málna, lótuszvirág, bazsarózsa, magnólia
ALAPJEGY: acajou fa, növényi ámbra, pézsma
 
AZ ÜVEG ÉS A CSOMAGOLÁS
A Bright Crystal Absolu EDP üvege fényes, csillogó rózsaszín, mégis átlátszó, mely követi az alapvető Versace Crystal jegyeket. Egy igazi varázslatos és rendkívüli kincs. Elegáns ékszer kupak díszíti, mely csiszolt és ragyog, akár egy gyémánt, ami megkülönböztető védjegye a Versace Crystal családnak. Egy tiszta és eredeti virágcsokor.
A doboz, az üveghez hasonlóan kivirágzott, egyedi grafikája fenséges, eleganciát tükröz, ezüst díszítése a pink alappal, csodás harmóniát alkot. Abszolút „Versace luxus”.

VERSACE BRIGHT CRYSTAL ABSOLU EDP KOLLEKCIÓ
VERSACE BRIGHT CRYSTAL EDP 30 ML    14.900 FT
VERSACE BRIGHT CRYSTAL EDP 50 ML    22.900 FT
VERSACE BRIGHT CRYSTAL EDP 90 ML    29.900 FT

 

 

„Olyan Versace illatra vágytam amely csábító és üde mint az összes parfüm, amit imádok Bright Crystal elegáns csomagolása egy friss és „virágzó” illatot rejt.”

Donatella Versace

VERSACE BRIGHT CRYSTAL

Puszta érzékiség, kristály és csillogás: a Versace bemutatja a Bright Crystalt, mely egy friss és vibráló karakterű, ritka és becses ékszer.
Elbűvölő és érzéki illat a Versace nőnek, aki erős, önbizalommal teli mégis nőies, érzéki, s olyan illatban szeretne fürdőzni, mely jegesen friss, s a gránátalma lédús és színes magjaira emlékeztet. Az illat, melyben a magnolia, a bazsarózsa, a lótuszvirág buja elegye a borostyánnal keveredik.
Luxus érzetet kelt az üveg a kristályos csillogással és a kupak gyémánt formájával. Az elegáns és pompás „öltözet” -rózsaszínbe burkolva- idézi a Versace Bright Crystal illatát.

VERSACE CRYSTAL NOIR


A Versace Crystal Noir illat egy gyönyörű keleti virágcsokor maga, a világhírű Donatella Versace és Givaudam tervezésében. A Versace divatház már évtizedek óra meghatározó szerepet tölt be a divat világ trendjének irányításában. Donatella Versace megfogalmazása alapján a Crystal Noir ritka, érzéki, gyöngéd esszencia.
Az illat gyümölcsös-orientális jellege mágikus élményt nyújt viselőjének és környezetének. Először a parfüm légies árnyalatokat és lédús narancs illatot idéz, majd az igazi érzékiségét a szívben rejlő, bódító gardénia és a szinte megrészegítő bazsarózsa adja. Csáberejének titka az illat alapjegyeiben rejlik, melyben az ámbra bársonyos szantálfával párosul, s az összhatást egy cseppnyi, érzéki pézsma teszi még forróbbá.
Összetétel:
Fejjegy: narancs, levegő tónusai
Szívjegy: bazsarózsa, gardénia
Alapjegy: szantálfa, ámbra, pézsma

VERSACE YELLOW DIAMOND

Az illat egy fényrobbanással tárul elénk, sugárzóan, szikrázóan.
Meglepő: A gyémánt citrom kristályos élénksége, s a körte sorbet gazdag frissessége, a bergamott szikrázó jegyei és a neroli virág dinamikus akkordjai közé olvad.
Mozgalmas: a narancsvirág ritka eleganciája a frézia, a mimóza és a természetesen áttetsző nimfa fényén keresztül tündöklik.
Igéző: az ámbra érzéki fás akkordját, s a napos szantálfa vibráló karakterét a pézsma csitítja kifinomult összhanggá.
Illatcsalád: Virágos – Gyümölcsös – Fás
Az üveg: A kristály története, mely gyémánttá vált.

VERSACE POUR FEMME

Friss, virágos és selymes jegyek keveréke az illat. A frissesség alkotóelemei a feketeribizli és az orgona.
A virágosságért a lótuszvirág, az orhidea és  a jázmin a felelősek. A bársonyosság pedig a pézsmának és cédrusfának köszönhető.
Elegáns csomagolás, mely hűen reprezentálja a kellemes és érzéki illatot, mely az üvegben található. Különlegessége a medúza szimbólum, mely minden Versace illatot elkísér. Az átlátszó üvegen arany színben pompázik a medúza, mely emléket állít a klasszikus művészet tiszta szépsége előtt.

VERSACE VANITAS

A hiúság és szépség találkozása egy áttetszően könnyed illatban, mely a szellő fútta fehér szirmok lágy üdeségét idézi.
Rózsaszirmok és frézia friss és tiszta árnyalata.
Energia, kifinomultság és elegancia fiatalos érzése, melyet a tiara virág kelt életre fényes, intenzív, beburkoló és napsütötte aromájával.
A fekete tea és cédrus innovatív és élénk illatelemei érzékiséget és eleganciát adnak a parfümnek.
Virágos – Fás – Pézsmás illatcsalád
Fejjegy: rózsaszirmok és frézia
Szívjegy: osmanthus és tiara virág
Alapjegy: fekete tea és cédrusfa

Müller, több mint drogéria...

Barátságos kiszolgálás, óriási választék:
Látogasson el üzleteinkbe!

MINŐSÉGI VÁSÁRLÁSI
ÉLMÉNY