BORN IN ROMA CORAL FANTASY
Képzelje el a római naplementét. Ahogyan az ég lassan elsötétül, a nap a végéhez közeledik, a város mégis most ébred fel igazán. Most kezdődik a varázslat. A Valentino új illatpárosa egy felhívás arra, hogy minden pillanatot átéljen.


VÁRATLAN ÉS GYÜMÖLCSÖS ÖSSZETEVŐK

A Born in Roma Donna Coral Fantasy női illat egy indiai jázminból álló haute couture virágcsokor légies rózsa és ragyogó kivi akkordokkal kombinálva. A Born in Roma Uomo Coral Fantasy férfi illat friss piros alma akkordjait a pezsgő zsálya és melegséget árasztó dohány jegyek egészítik ki.


IKONIKUS ÜVEG


Az ikonikus Valentino szegecseket az olasz palazzo-k motívumai inspirálták, mellyel a márka tiszteletét, hódolatát fejezi ki Róma történelmi múltja iránt. Az összetéveszthetetlen szegecsek a Donna és az Uomo illatok üvegein is megjelennek, miközben a fényt átengedve felfedik az illat római naplementét idéző korall színeit.


MODERN HŐSÖK


Az illatkollekció arcai, Adut Akech és Anwar Hadid számtalan arcát megmutatták már a szerelemnek, mely a Born in Roma Coral Fantasy kampányában most játékos és modern oldalát fedi fel. Ünnepelje magát minden nap a Born in Roma kollekció illataival!

SZÁMTALAN LEHETŐSÉG, HOGY ÖNMAGA LEGYEN