SEJTSZINTŰ EXTRA HIDRATÁLÁS

A Desert's Fountain GLYCOIN Natural SMART szérum (PCHi FOUNTAIN AWARD 2017 díjnyertes összetevőjével) látványosan regenerálja, kisimítja és nyugtataja a "szomjas" bőrt, legyen az száraz, érzékeny, vagy akár ráncos.    
     
Egy könnyű, gél állagú szérum, melynek a már jól ismert szuperhidratáló és anti-age hatóanyagon, a hialuronsavon kívül a kulcs hatóanyaga a GLYCOIN Natural. A GLYCOIN megtalálható a Myrothamnus flabellifolia növényben, mely méltán viseli a "Resurrection plant" azaz feltámadás virága nevet. Ez a növényke teljesen kiszáradva, sivatagi körülmények között évekig is vegetál víz nélkül. De amikor víz éri, pár órán belül visszaköltözik belé az élet, újra zöld, friss és gyönyörű lesz. A 21. századi biotechnológiának hála, megtalálták és kivonatolták ennek a varázslatos mechanizmusnak a forrását, ami nem más, mint a GLYCOIN molekula. Klinikai vizsgálatok bizonyítják, a száraz és érzékeny bőrállapoton, a ráncok szemben kifejezetten látványos javulás érhető el használatával. A formulát úgy készítettük, hogy a GLYCOIN, mint kulcsösszetevő mellé olyan hatóanyagok kerüljenek, melyekkel szinergiában, egymás hatását erősítve a legeredményesebben tudnak együttműködni. 

Aktív összetevők: GLYCOIN, Hialuronsav, Allantoin, Betain, Panthenol, Nátrium PCA

Ingredients: Aqua, Betaine, Glyceryl Glucoside (Glycoin®Natural), Sodium PCA, Glycerin, Panthenol, Hydroxyethylcellulose, Phenethyl Alcohol And Glyceryl Caprylate*, Allantoin, Sodium Hyaluronate