Puma

A PUMA a világ vezető sportmárkái közé tartozik. A vállalat lábbeliket, ruházatot, és kiegészítőket tervez, fejleszt és árusít. A PUMA a fennállása óta eltelt 70 évben, azon munkálkodott, hogy a lehető legjobb termékekkel lássa el a világ legjobb sportolóit, így segítve a sport és a kultúra fejlődését. Technikai és sport ihlette lifestyle termékei a labdarúgás, futás, kosárlabda, golf és a motorsport kategóriáiban vannak jelen. Ismert tervezőkkel és márkákkal kollaborál, ezzel segítve a sport megjelenését az utcai kultúrában és a divatban egyaránt. A vállalat központja a németországi Herzogenaurach-ban van, termékeit több mint 120 országban forgalmazzák, és világszerte több mint 13.000 embert foglalkoztat a cég.

PumaÉs mit érdemes tudni Drencheva Natin látható Puma hátizsákról?

A Puma Plus hátizsák ötletes kidolgozásának, praktikusságának és funkcionalitásának valamint tágas kialakításának köszönhetően (méret: 32*45*16 cm) hűséges társaddá válik mind az iskolában, mind a szabadidős tevékenységek során.

Megkapó színei teszik igazán egyedivé a táskákat, míg designja egyszerű, így fiatalok, tinédzserek, és felnőttek is egyaránt kedvelni fogják.
 
A hátizsák oldalain található hálós zsebek leginkább kulacsok, kisebb személyes tárgyak pakolására alkalmasak, amikhez könnyen és gyorsan hozzáférhetsz, akár
csak egy mozdulattal is.

Puma
PumaSok könyvet kell cipelned az iskolába a hétköznapokon?

Ebben az esetben a Puma Plus hátizsák lesz számodra a megfelelő választás, hiszen párnázott, könnyen állítható erős vállpántok biztosítják a kényelmes viseletet.

Ezen felül,  az ergonomikus formájú párnázott hátsó panel tovább növeli a kényelmet és a gerinc védelme is egyaránt biztosított.

A beépített fényvisszaverő elemek a biztosítékai annak, hogy nem maradsz észrevétlen az úton, ha a suliba igyekszel, vagy akár a barátaiddal kirándulsz.

Puma