Women' Secret Body Mist

FEDEZD FEL A WOMEN’SECRET INTIMATE BODY MIST KOLLEKCIÓT

A WOMEN’SECRET bemutatja színes és nőies BODY MIST kollekcióját.

6 illat 6 alkalomhoz!

TROPICAL DREAM a tökéletes nyári nap illata!

EXOTIC LOVE, szerelem az álom helyen!

DAILY ROMANCE, amely egy érzékeny és nőies világba vezet át!

KISS MOMENTS, mely csókokkal és fantáziával tölt el!

DOLCE VITA a tiszta, boldog élet képviselője!

PRETTY & SEXY a női természetességet képviselője

250ml fantáziával és színekkel tele töltött üveg. A testpermetek nyakán lévő egyedi szalagok
tükrözik a kapcsolatot a márka fehérnemű vonalával. Nőies és
intim, mely egy vonzó és csábító kollekciót teremt!

AZ ILLATOK

 

TROPICAL DREAM

A narancs és mangó levelek, az ananász energikussága mellett, a pina-colada, jázmin és kókusz jegyeinek kombinációja a tökéletes kifejezése egy idilli strandon eltöltött nyári napnak.

EXOTIC LOVE

Egy tökéletes választás, ha merész akarsz lenni. Az ananász és az őszibarack, mint a legfrissebb jegyek, az érzéki jázmin és rózsa, valamint az egzotikus gyümölcsök, mint például a szeder és a fekete áfonya karaktere és eredetisége teszi egyedülálló és vidám illatúvá ezt az új kollekciót.

DAILY ROMANCE

A Daily Romance eredeti illatának köszönhetően be fogja ragyogni az egész napodat. A vörös gyümölcsök, a fekete ribizli és a pézsma kombinációja révén ez az illat modern és egyedülálló érzést kelt. Ideális társ a mindennapokra.

KISS MOMENTS

A Kiss Moments az érzéki vanília és a krémes virágos jegyek közötti kapcsolat gyümölcse. Egy addiktív illat, amely erős és összetéveszthetetlen karakterrel rendelkezik. Kifinomult, mégis merész, amely a különleges alkalmak tökéletes kiegészítője lesz.

DOLCE VITA

A Dolce Vita illata ötvözi az energikus és ragyogó összetevőket, mint például a citromot és a bergamotot. A fehér virágok és vetiver adja azt a természetes érzést az illatban, amely a boldogságot, a Dolce Vitat-t hangsúlyozza.

PRETTY AND SEXY

Pretty & Sexy, egy kifinomult és ellenállhatatlan illat, melynek a fejjegyében a narancsvirág dominál, ezt követi az édes és élénk szívjegyek, majd könnyítve az összehangon a pézsma akkord alapjegyével zárul az illat. Természetesen szexi!

Te melyiket választanád?