Aktuális információk

Együtt erősek vagyunk! Továbbra is számíthat ránk.

Kiemelten fontos számunkra vásárlóink és kollégáink egészségének védelme, ezért kérjük, hogy amennyiben teheti, mellőzze a készpénzzel történő fizetést, illetve tartson kellő távolságot a másik embertől az üzletben történő vásárláskor, valamint a kasszák előtti sorban álláskor is. A könnyebb betartás érdekében a kasszazóna padlózatára a biztonságos távolságot jelölő matricák kerültek kihelyezésre. Kérjük Önöket, hogy vásárlás előtt és a vásárlás végén is használják a bejárathoz kihelyezett kézfertőtlenítőt

Hiszünk abban, hogy közösen, egymás kölcsönös figyelembe vételével, nyugodtsággal és elővigyázatossággal ezt a rendkívüli helyzetet is meg tudjuk oldani.

Vigyázzanak magukra, egymásra, maradjanak egészségesek!

Aktuális nyitvatartásunkat ide kattintva megtalálja.
Intézkedések az üzletekben a fertőzés elkerülése érdekében:

Dolgozóink és vevőink védelmét az alábbi intézkedések segítik:

- Amennyiben lehetséges, mellőzzék a készpénzes fizetést.
- Tartsanak kellő távolságot egymástól, mind a bolti vásárlás, mind a kasszák előtti várakozás alatt.
- A kasszazóna padlózatára a biztonságos követési távolságot jelölő matricákat ragasztottunk. Kérjük, figyeljék a jelzéseket!
- A pénztárakhoz plexifal került felhelyezésre, mellyel nem csak vásárlóink, hanem dolgozóink egészségét is védeni szeretnénk!
- Higiéniai okokból átmenetileg szünetel sminkszolgáltatásunk.
- Kérjük, az üzletbe érkezéskor és a vásárlás befejeztét követően is használják az üzletek bejáratához kihelyezett kézfertőtlenítőt.
- Mossanak gyakran kezet.
- Tüsszentsenek könyökhajlatukba.
- Kollégáink számára fertőtlenítőszer, gumikesztyű és arcmaszk áll rendelkezésre.
- Kérjük, csak azokat a termékeket érintsék meg, amiket megvásárolnak. Ezzel is minimalizálhatjuk a fertőzés veszélyét.
távolságtartás
Termékek elérhetősége:
Üzleteink alkalmazottai és a logisztikai munkatársak nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy termékeink az Önök rendelkezésére álljanak. Folyamatos utánpótlás érkezik azon termékekből, amelyekre az elmúlt időszakban megnövekedett a kereslet (pl. szappan, WC papír). Túlvásárlásra jelen helyzetben nincs lehetőség, kérjük, legyenek tekintettel másokra, és mondjanak le erről.