Aktuális információk

Együtt erősek vagyunk! Továbbra is számíthat ránk.

Szeretnénk vásárlóinkat biztosítani arról, hogy kollégáink mindent megtesznek azért, hogy a folyamatos legyen az áruellátás.

Továbbra is fontos, hogy tartsuk a megfelelő szociális távolságot és minimalizáljuk az érintkezéseket.

A Kormány rendelete értelmében 2020. szeptember 21-től  6 éves kortól mindenkinek kötelező az orrot és a szájat folyamatosan eltakaró maszkot viselnie üzleteinkben.

Üzleteink nyitvatartását 2021. április 8-tól meghosszabbítottuk!

Aktuális nyitvatartásunkat ide kattintva megtalálja.

A kormány 144/2021. (III. 27.) rendelete értelmében a vásárlótérben egy időben 10 m2-ként 1 vásárló tartózkodhat. Kérjük Önöket, hogy segítsétek a biztonságos vásárlást azzal, hogy együttműködnek a bejáratnál dolgozó kollégánkkal, aki folyamatosan figyeli, hogy ne haladjuk meg az üzlettérben a maximális vásárlói létszámot. Kérjük Önöket, hogy az üzletbe lépéskor vegyenek el egy kosarat vagy sorszámot, melyet távozáskor ne felejtsenek el átadni munkatársunknak.

Kiemelten fontos számunkra vásárlóink és kollégáink egészségének védelme, ezért kérjük, hogy amennyiben teheti, mellőzze a készpénzzel történő fizetést, illetve tartson kellő távolságot a másik embertől az üzletben történő vásárláskor, valamint a kasszák előtti sorban álláskor is. A könnyebb betartás érdekében a kasszazóna padlózatára a biztonságos távolságot jelölő matricák kerültek kihelyezésre. Kérjük Önöket, hogy vásárlás előtt és a vásárlás végén is használják a bejárathoz kihelyezett kézfertőtlenítőt

Hiszünk abban, hogy közösen, egymás kölcsönös figyelembe vételével, nyugodtsággal és elővigyázatossággal ezt a rendkívüli helyzetet is meg tudjuk oldani.

Vigyázzanak magukra, egymásra, maradjanak egészségesek!
Intézkedések az üzletekben a fertőzés elkerülése érdekében:

Dolgozóink és vevőink védelmét az alábbi intézkedések segítik:

- Az üzletekben a kormányrendelet értelmében maszk viselése kötelező.
- Amennyiben lehetséges, mellőzzék a készpénzes fizetést.
- Tartsanak kellő távolságot egymástól, mind a bolti vásárlás, mind a kasszák előtti várakozás alatt.
- A kasszazóna padlózatára a biztonságos követési távolságot jelölő matricákat ragasztottunk. Kérjük, figyeljék a jelzéseket!
- A pénztárakhoz plexifal került felhelyezésre, mellyel nem csak vásárlóink, hanem dolgozóink egészségét is védeni szeretnénk!
- Higiéniai okokból átmenetileg szünetel sminkszolgáltatásunk.
- Kérjük, az üzletbe érkezéskor és a vásárlás befejeztét követően is használják az üzletek bejáratához kihelyezett kézfertőtlenítőt.
- Mossanak gyakran kezet.
- Tüsszentsenek könyökhajlatukba.
- Kollégáink számára fertőtlenítőszer, gumikesztyű és arcmaszk áll rendelkezésre.
- Kérjük, csak azokat a termékeket érintsék meg, amiket megvásárolnak. Ezzel is minimalizálhatjuk a fertőzés veszélyét.
- 2020. március 25-től üzleteinkben higiéniai okokból, vásárlóink és dolgozóink egészségének védelmében felfüggesztjük az After Sales kuponok kiadását.
távolságtartás
Termékek elérhetősége:
Üzleteink alkalmazottai és a logisztikai munkatársak nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy termékeink az Önök rendelkezésére álljanak. Folyamatos utánpótlás érkezik azon termékekből, amelyekre az elmúlt időszakban megnövekedett a kereslet (pl. szappan, WC papír). Túlvásárlásra jelen helyzetben nincs lehetőség, kérjük, legyenek tekintettel másokra, és mondjanak le erről.