Aktuális információk

Megkezdődött a koronavírus miatti korlátozások feloldása

Folyamatosan lépnek életbe a koronavírus terjedésének érdekében hozott korlátozások feloldására irányuló döntések: vidéken és a fővárosban is egyre inkább visszatér az élet a megszokott kerékvágásba. Azonban továbbra is fontos, hogy tartsuk a megfelelő szociális távolságot és minimalizáljuk az érintkezéseket, hiszen a veszély még nem múlt el.

2020. május 18-tól vidéken és Budapesten is korlátozás nélkül nyitva tarthat valamennyi üzlet és 2020. június 18-tól feloldásra került az idősávos vásárlási korlátozás is.

2020. május 4-től a Kormány rendelete értelmében mindenki köteles az üzletben történő vásárlás során, az orrot és szájat eltakaró eszközt (például orvosi maszk, sál, kendő) viselni.

A korlátozások feloldása ellenére, továbbra is kiemelten fontos számunkra vásárlóink és kollégáink egészségének védelme, ezért továbbra is kérjük, hogy amennyiben teheti, mellőzze a készpénzzel történő fizetést, illetve tartson kellő távolságot a másik embertől az üzletben történő vásárláskor, valamint a kasszák előtti sorban álláskor is. A könnyebb betartás érdekében a kasszazóna padlózatára a biztonságos távolságot jelölő matricák kerültek kihelyezésre. Kérjük Önöket, hogy vásárlás előtt és a vásárlás végén is használják a bajárathoz kihelyezett kézfertőtlenítőt

Hiszünk abban, hogy közösen, egymás kölcsönös figyelembe vételével, nyugodtsággal és elővigyázatossággal ezt a rendkívüli helyzetet is meg tudjuk oldani.

Vigyázzanak magukra, egymásra, maradjanak egészségesek!
Intézkedések az üzletekben a fertőzés elkerülése érdekében:

Dolgozóink és Vevőink védelmét az alábbi intézkedések segítik:
- Az üzletekben a kormányrendelet értelmében maszk viselése kötelező.
- Amennyiben lehetséges, mellőzzék a készpénzes fizetést.
- Tartsanak kellő távolságot egymástól, mind a bolti vásárlás, mind a kasszák előtti várakozás alatt.
- A kasszazóna padlózatára a biztonságos követési távolságot jelölő matricákat ragasztottunk. Kérjük, figyeljék a jelzéseket!
- A pénztárakhoz plexifal került felhelyezésre, mellyel nem csak vásárlóink, hanem dolgozóink egészségét is védeni szeretnénk!
- Higiéniai okokból átmenetileg szünetel sminkszolgáltatásunk.
- Kérjük, az üzletbe érkezéskor és a vásárlás befejeztét követően is használják az üzletek bejáratához kihelyezett kézfertőtlenítőt.
- Mossanak gyakran kezet.
- Tüsszentsenek könyökhajlatukba.
- Kollégáink számára fertőtlenítőszer, gumikesztyű és arcmaszk áll rendelkezésre.
- Kérjük, csak azokat a termékeket érintsék meg, amiket megvásárolnak. Ezzel is minimalizálhatjuk a fertőzés veszélyét.
- 2020. március 25-től üzleteinkben higiéniai okokból, vásárlóink és dolgozóink egészségének védelmében felfüggesztjük az After Sales kuponok kiadását.
távolságtartás
Termékek elérhetősége:
Üzleteink alkalmazottai és a logisztikai munkatársak nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy termékeink az Önök rendelkezésére álljanak. Folyamatos utánpótlás érkezik azon termékekből, amelyekre az elmúlt időszakban megnövekedett a kereslet (pl. szappan, WC papír). Túlvásárlásra jelen helyzetben nincs lehetőség, kérjük, legyenek tekintettel másokra, és mondjanak le erről.

Üzleteink 2020. június 18-tól ismét a COVID-19 vírus előtt megszokott nyitva tartással várják Önöket (kivéve Budapest, Váci utcai üzletünk)
Üzleteinek aktuális nyitva tartását az „Üzletkeresőnkben” találja.