Aktuális információk

Üzleteink nyitva tartanak

Orbán Viktor miniszterelnök a koronavírus-járvány terjedése miatt lezáratja Magyarország határait a személyforgalom előtt.  Kulturális- és sportrendezvények áltánosan betiltásra kerülnek. Éttermek, bárok, kávézók és üzletek csak 15 óráig tarthatnak nyitva, kivételt képeznek az élelmiszerboltok, patikák, drogériák és benzinkutak.

Annak érdekében, hogy az árucikkek – főként a mindennapi élethez szükséges fogyasztási cikkek, úgy, mint pl. pelenka, tápszer és állateledel – garantáltan rendelkezésre álljanak, üzleteink továbbra is várják Önöket.

Embertársaink védelme érdekében, kérjük, hogy amennyiben teheti, mellőzze a készpénzzel történő fizetést, illetve tartson kellő távolságot a másik embertől az üzletben történő vásárláskor, valamint a kasszák előtti sorban álláskor is. A könnyebb betartás érdekében a kasszazóna padlózatára a biztonságos távolságot jelölő matricák kerültek kihelyezésre. A pénztárakhoz plexifalak kerültek felszerelésre, mellyel nem csak vásárlóink, hanem az üzleteinkben hősiesen helytálló kollégáink egészségét is védeni szeretnénk. A megelőzés érdekében kollégáink munkájuk során maszkot és kesztyűt viselnek.

A legfontosabb számunkra, hogy a termékeket az Önök számára biztosítani tudjuk, éppen ezért nagy erőkkel dolgozunk azon, hogy garantáljuk Vevőinknek az élemiszerbiztonságot, és a speciális higiéniai termékek rendelkezésre állását. Kérjük megértésüket, amennyiben ez mégsem sikerülne minden esetben.

A személyes ellátás biztosítása érdekében kérjük Önöket, hogy mondjanak le a túlzott mennyiségű és a szükségszérűtlen áruk vásárlásáról. Hiszünk abban, hogy közösen, egymás kölcsönös figyelembe vételével, nyugodtsággal és elővigyázatossággal ezt a rendkívüli helyzetet meg tudjuk oldani.

Vigyázzanak magukra, egymásra, maradjanak egészségesek!

Intézkedések az üzletekben a fertőzés elkerülése érdekében:
Javasoljuk, hogy csak a legszükségesebb bevásárlásaikat intézzék. Kérjük, hogy vásárlásaikat és a vásárlással töltött időt minimalizálják. Dolgozóink és Vevőink védelmét az alábbi intézkedések segítik:
- Mellőzzék a készpénzes fizetést (amennyiben lehetséges).
- Tartsanak kellő távolságot egymástól, mind a bolti vásárlás, mind a kasszák előtti várakozás alatt.
- A kasszazóna padlózatára a biztonságos követési távolságot jelölő matricákat ragasztottunk. Kérjük, figyeljék a jelzéseket!
- A pénztárakhoz plexifal került felhelyezésre, mellyel nem csak vásárlóink, hanem dolgozóink egészségét is védeni szeretnénk!
- Higiéniai okokból átmenetileg szünetel smink-, fotó- és ajándékcsomagolás szolgáltatásunk.
- A járvány ideje alatt dekorkozmetikai teszterek nem kerülnek kihelyezésre.
- Mossanak gyakran kezet.
- Tüsszentsenek könyökhajlatukba.
- Kollégáink számára fertőtlenítőszer, gumikesztyű és arcmaszk áll rendelkezésre.
- Kérjük, csak azokat a termékeket érintsék meg, amiket megvásárolnak. Ezzel is minimalizálhatjuk a fertőzés veszélyét.
- 2020. március 25-től üzleteinkben higiéniai okokból, vásárlóink és dolgozóink egészségének védelmében átmenetileg felfüggesztjük az After Sales kuponok kiadását. A 2020. március 24-ig kapott kuponokat vásárlóink korlátlan ideig beválthatják.

Termékek elérhetősége, különösképp a WC papírra vonatkozóan:
Üzleteink alkalmazottai és a logisztikai munkatársak nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy termékeink az Önök rendelkezésére álljanak. Folyamatos utánpótlás érkezik azon termékekből, amelyekre az elmúlt időszakban megnövekedett a kereslet (pl. szappan, WC papír). Túlvásárlásra jelen helyzetben nincs lehetőség, kérjük, legyenek tekintettel másokra, és mondjanak le erről.

Üzleteink 2020. április 1-től megváltozott nyitva tartással várják Önöket
Üzleteinek aktuális nyitva tartását az „Üzletkeresőnkben” találja.