ARMANI CODE PARFUM


A Giorgio Armani bemutatja a 2004-ben debütált és azóta ikonikussá vált ARMANI CODE illatcsalád legújabb tagját, az ARMANI CODE PARFUM férfi illatot. Az ARMANI CODE PARFUM avantgárd szellemiségével megszabadul a férfiasság elavult archetípusaitól, és a hangsúlyt az önkifejezés és a mélyreható kapcsolatok értékeire helyezi. Innovatív, határozott formatervezésű üvegével, új illatösszetevőivel és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségével a modern férfiasság esszenciáját tükrözi.
ERŐTELJES, MÉGIS ÉRZÉKI ILLATJEGYEK 

Az ARMANI CODE PARFUM az olaszországi Kalábria térségéből származó Vert de Bergamote és a bergamott vibráló, ragyogó fejjegyeivel nyit. Az illat szívjegyei közt megjelennek a dél-franciaországi Provence régióból származó zsálya és a természetes eredetű, illetve különféle technológiák által kinyert írisz akkordok is, melyek együttese igazán kiemeli az illat férfias, mégis elegáns jellegét. A tonkabab az amerikai Virginia államból származó cédrussal egészül ki, mintegy ódaként tisztelegve az ikonikus, eredeti ARMANI CODE előtt.
REGÉ-JEAN PAGE, AZ ARMANI CODE ILLATOK NAGYKÖVETE

Regé-Jean Page a modern férfiasság esszenciáját megragadva mutatja be az új, avant-garde ARMANI CODE illatot, miközben szerepvállalásaival is kiegyensúlyozottan és átgondoltan mutatja be, hogy mit jelent ma férfinak lenni. „A férfiasságra ma már nem csak egy egysíkú fogalomként tekintünk. Erős, ám ez az erő nem pusztító.”
A FEJLŐDÉS SZIMBÓLUMA

Az ARMANI CODE PARFUM megalkotásának középpontjában öko-koncepció áll, melynek révén a Giorgio Armani képes csökkenteni környezeti lábnyomát. Az ARMANI CODE PARFUM üvege újratölthető, tartós tárgyként jelenik meg. Az új ARMANI CODE üvege praktikus utántöltő rendszert kínál, amelynek köszönhetően minden kiszerelésű üveg zökkenőmentesen, tölcsér használata nélkül utántölthető. Az utántöltő üveget fejjel lefelé fordítva átöntjük az illatot az eredeti üvegébe anélkül, hogy az illat egyetlen cseppjét is elvesztenénk.