Október trendszíne
A hónap színe: EmperadorAmikor ezzel a színnel találkozunk, egyből a kakaóbabra asszociálunk. Ez a szín egyszerre sugároz energiát, erőt és végtelen nyugalmat.
Emperador sminkAz emperador kiválóan illik az őszi színek közé, melegséget és a nyugalmat sugároz. Egyszerű és nagyszerű, szinte az összes outfit-hez passzol.


Stílusos, letisztult, szexi és menő. A szín többféle jelzőt is magába foglal.

A barna színeket főként a pasztellszínekkel, lilával, krémszínekkel és feketével érdemes kombinálni, ezeken belül pedig külön javasolt, kötött, illetve bőr ruhaneműkkel való kombinálása. Az outfit leghangsúlyosabb eleme egy barna ruhadarab legyen, különben elveszik a szín varázsa.
Őszi trendszínek
Őszi smink

Az emperador mély, lágy és egyúttal titokzatos szín. A barna árynalatok természetességet sugároznak. A szemkörnyéken hangsúlyozásra használjuk őket, az ajkakat pedig egysezrűen érzékivé varázsolhatjuk velük. A füstös szem és egy sötét nude ajakrúzs kombinálásával ellenállhatatlan hatást fog kelteni. Az emperador nem csak az őszi lvelekhez, hanem őszi ruhadarabjaihoz is kiválóan passzol.

Tipp: a belső szemzugokba érdemes aranyló színeket vagy highlightert tenni, melyek optikailag nagyobbá varázsolják a szemet.