Kókuszcsók
Elkészítési idő: 10 perc + 20 perc sütés tepsinként


Hozzávalók kb. 15 darabhoz
- 1 tojásfehérje
- 100 g Alnatura porcukor
- 100 g Alnatura bio kókuszreszelék
- ½ teáskanál Alnatura reszelt citromhéj
Kókuszcsók
Elkészítés

1. A sütőt előmelegítjük 150°C-ra.

2. A tojásfehérjét egy magasfalú edénybe töltjük és habverővel keményre felverjük. A porcukrot folyamatos kevergetés mellett hozzáadjuk, majd a citromhéjat is belekeverjük. Végül a kókuszreszeléket óvatosan, egy spatula segítségével a masszába forgatjuk.

3. Nedves kézzel kb. 15 db diónyi nagyságú golyót formázunk, majd a sütőpapírral bélelt tepsikbe helyezzük őket. 20 perc sütés után hagyjuk a megsült csókokat kihűlni.