Elkészítés
1. Egy tálban a vajat, cukrot és étkezési keményítőt kézi habverő segítségével 2-3 percig felverjük, majd hozzáadjuk a tejet és tovább keverjük 1 percig. Ezután a sót és lisztet is hozzáadjuk majd kézzel összedolgozzuk a tésztát.
2. A sütőt előmelegítjük 190 °C-ra. A tésztát csillag formájú díszítőfejes nyomózsákba töltjük, majd 5 cm átmérőjű karikákat formázunk a sütőpapírral bélelt tepsikre. Tepsinként 15 percig sütjük őket, majd hagyjuk kihűlni.
3. Az étcsokoládét vízgőz fölött, folyamatos kavargatás mellett megolvasztjuk. A süteményekeket félig a mázba mártjuk, majd sütőpapírra vagy egy tányérra helyezzük és hagyjuk kihűlni. A teasüteményeket pihentessük minimum 2 órán át vagy akár egész éjszaka.