Banános-kókuszos pohárkrém
- 2 érett banán
- 50 gr pörkölt, sós pisztácia
- 4 ek édesítetlen zabtej
- 2 ek Alnatura kókusz-mandula krém
- 50 gr málna
- 10 gr pörkölt kókuszcsipsz
- Az egyik banánt meghámozzuk, nagyobb szeletekre felkarikarikázzuk és egy éjszakára mélyhűtőbe tesszük.
- A pisztáciát meghámozzuk, nagyobb darabokra aprítjuk és két pohárba elosztjuk. Meghámozzuk a másik banánt, felszeleteljük és a pohárban levő pisztáciákra helyezzük.
- A lefagyasztott banánszeleteket egy turmixgépben pürésítjük, közben hozzáadjuk a zabtejet és a kókusz-mandula krémet.
- A krém felét beleöntjük a poharakba.
- Ezt követően rátesszük a krémre a málnát, majd rákanalazzuk a maradék krémet, és a tetejére kókuszcsipszet szórunk.