Banános-kókuszos pohárkrém
Hozzávalók két adaghoz

  • 2 érett banán
  • 50 gr pörkölt, sós pisztácia
  • 4 ek édesítetlen zabtej
  • 2 ek Alnatura kókusz-mandula krém
  • 50 gr málna
  • 10 gr pörkölt kókuszcsipsz
Banános-kókuszos pohárkrém
Elkészítés

  1. Az egyik banánt meghámozzuk, nagyobb szeletekre felkarikarikázzuk és egy éjszakára mélyhűtőbe tesszük.
  2. A pisztáciát meghámozzuk, nagyobb darabokra aprítjuk és két pohárba elosztjuk. Meghámozzuk a másik banánt, felszeleteljük és a pohárban levő pisztáciákra helyezzük.
  3. A lefagyasztott banánszeleteket egy turmixgépben pürésítjük, közben hozzáadjuk a zabtejet és a kókusz-mandula krémet.
  4. A krém felét beleöntjük a poharakba.
  5. Ezt követően rátesszük a krémre a málnát, majd rákanalazzuk a maradék krémet, és a tetejére kókuszcsipszet szórunk.