Müller Fotószolgálat
A mi babánk
Menü
Müller üzletek
Prospektusok
Karrier
Áruválaszték
Bock
Bock Kékszőlőmag termékcsalád
Elmer's ragasztók
Elmer's újdonságok
Naturshop
Iroha Nature termékek
Papír-írószer
D&D dísztasakok
ICO antibakteriális termékek
Edding 8180 címke és etikett eltávolító marker
Parker tollak
PlanAll termékek
Parfüméria
Trussardi
Versace Dylen Turquoise
Women'Secret Intimate
Moschino Toy 2
DSQUARED2 illatok
Aktualitások
Aktuális információk
Nyereményjátékok
Akciók
Ötletek, tippek
Magazinok
Termékvisszahívás
Szolgáltatások
GYIK
Kapcsolat
Hírlevél
A mi babánk
Regisztráció
Bejelentkezés
Ajándékkártyák
Letöltések
Vállalat
Karrier
Karrier a Müllernél
Jó érvek a Müller mellett
Állásajánlatok
Történet & tények
Fenntarthatóság
A Müller Európában
Intézménymenedzsment
Energetikai szakreferensi riport
Expanzió
Adatvédelem
Nyereményjátékok adatvédelmi szabályzata
Impresszum
Általános Szerződési Feltételek
Panaszkezelési Szabályzat
Foto
Kezdőlap
Aktualitások
Ötletek, tippek
Egzotikus kókuszdió
Kókuszos-mangós édes pizza
Kókuszos-mangós édes pizza
Aktuális információk
Nyereményjátékok
Akciók
Ötletek, tippek
Magazinok
Termékvisszahívás
Kókuszos-mangós édes pizza
Hozzávalók 2 adaghoz
80 gr Alnatura őrölt mandula
20 gr Alnatura kókuszliszt
1 tk Alnatura zsírszegény kakaó
2 ek Alnatura datolyaszirup
1 ek Alnatura lenolaj
5 ek Alnatura kókusztej
2 db friss füge
1 db mangó
2 ek Alnatura kókusz-mandula krém
30 gr Alnatura Fehér Matcha csokoládé (vegán)
6 db mentalevél
Elkészítés
Összegyúrjuk a tésztához való összetevőket: a mandulát, kakaót, datolyaszirupot, lenolajat és a kókusztejet és 20 percig állni hagyjuk.
A sütőt 180°C-ra alsó-felső sütésen előmelegítjük.
A tésztát sütőpapírra tesszük, majd még egy réteg sütőpapírt helyezünk rá. Addig nyújtjuk, ameddig kb 25 cm-es átmérőjű nem lesz.
A felső sütőpapírt levesszük, a tésztát kb. 15 percre a sütőbe tesszük, majd hagyjuk kihűlni.
A fügét meghámozzuk és cikkekre felszeleteljük.
Meghámozzuk a mangót, eltávolítjuk a magját és szintén cikkekre szeleteljük.
A kihűlt pizzatésztát kókusz-mandula krémmel megkenjük, majd ráhelyezzük a füge és mangó szeleteket.
Végül a Fehér Matcha csokoládét ráreszeljük a pizzára és ízlés szerint mentalevéllel díszítjük.