A Müller sajátmárkák

Termékválasztékunk éppoly sokszínű, mint maga az élet. A márkák és termékek széles választéka, valamint a magas minőség kedvező áron - ez az, amit a Müller képvisel. Vásárlóink igényei állnak a középpontban, ezért széleskörű kínálatunkkal a mindennapi szükségletek minden területét lefedjük. Legyen szó bőr- és szépségápolásról, háztartásról és családról, táplálkozásról és egészségről - a Müller többet jelent vásárlói számára. Többet nekem.

Fedezze fel a Müller Quality Brands World mintegy 4000 izgalmas, többszörösen díjnyertes termékét.

Keresse saját márkás termékeinket üzleteinkben.

Szépségápolás

Exkluzív saját márkáink az Ön egyéni szükségleteit helyezik előtérbe! Legyen szó bőrápolásról, testápolásról, hajápolásról, fogápolásról, napvédelemről vagy lábápolásról, mindenhez kínálunk Önnek egy megfelelő Müller saját márkát.
CV néven kifejlesztettünk egy rendkívül hatékony arcápolási rendszert minden bőrtípusra és korosztályra. Fényes haj, ápolt kezek és tökéletes megjelenés az arcodon - ezt képviselik az Aveo és Body & Soul ápolási termékek. Szeretné otthonát wellness-oázissá alakítani? Akkor próbálja ki a Body & Soul Wellness egzotikus illatait!
Házon belüli Artist System rendszerünk tökéletesen összehangolt hajformázó termékeket kínál a gyönyörű hajért. Élvezze a napsugár minden sugarát a Lavozonnal, amely megbízható fényvédelmet nyújt minden bőrtípus számára. Természetesen saját Müller márkákat is kifejlesztettünk a szép lábak és lábszárak számára: A lábadnak szóló wellness programunk a Barfuss! Emellett természetesen a gyönyörű lábakhoz a megfelelő harisnyák és harisnyanadrágokat is megtalálja nálunk - fedezze fel a MOVE UP kollekcióit!

Táplálkozás

Többet ad nekem: Élelmiszeripari saját márkáink a minőségi ígéretünket képviselik. Fedezze fel a Müller választékát kedvező árakon, az egészséges bioélelmiszerektől kezdve az ízletes édességeken át a fehérje snackekig, saját márkáinkkal minőséget kínálunk egyedülálló ár-érték arányban.
Fedezze fel a kiváló minőségű élelmiszereket és a Müller saját márkák választékát üzleteinkben. A kínálat színes mint az élet. Ínycsiklandó és kiváló minőségű kekszek és csokoládétermékek a Mia Bellától. A kiadós energiát a nagy élvezeti értékű gyümölcsszeletek és a ropogós diókeverékek biztosítják. A sportcélokat fegyelemmel - és a Sports Factory fehérjeszeletek energiatámogatásával- érheted el. Ezt követően a Müller Teestube teái biztosítják a relaxációt: tegye fel a lábát, és élvezze a tökéletes pillanatot teáinkkal!

Baba és gyerektermékeink

Gyermeke nem szenvedhet hiányt semmiben, és a Müller személyesen gondoskodik erről. A babák és gyermekek számára kialakított saját márkáink tudják, mire van szüksége gyermekének. Csak a legjobbak kerülnek be a kínálatunkba, kedvező áron.
A Beauty Baby széles választékkal támogatja kisbabáját. Legyen szó nedves törlőkendőkről, pelenkákról, bébiételről vagy aranyos kiegészítőkről - mi mindenre gondoltunk élete első fejezetéhez. Természetesen az anyukát sem hanyagoljuk el a Müllerben, hiszen a Beauty Baby az anyukákról is gondoskodik, szoptatós melltartóktól az ápoló olajokig - az anyukák szívét is megdobogtatjuk. Irány a fürdő - a Beauty Kids színes világával kezdődhet a fürdőzési móka. Még nem játszottál eleget? A Toy Place és a Paperzone izgalmas játékvilágai segítségével otthona pillanatok alatt a kicsik és nagyok kalandparadicsomává változik. Fázik a lábad? Nem a Müllerben. A Move Up divatos zoknijaival anya és gyermeke tökéletesen el van látva a hűvös vagy éppen forró napokra.

Egészség

A Müller gondol az Ön egészségére is: saját márkáink, amelyeket szeretettel és gondossággal készítünk Önnek, támogatják az egészséges és kiegyensúlyozott életmódot. Mivel minden termék tőlünk származik, nagy befolyással vagyunk a minőségükre. Így nem egy standard terméket kap, hanem egy minőségi terméket. Az ár is megfelelő: Nagy értékesítési volumenünknek köszönhetően olyan árukat kínálunk Önnek, amelyeket megengedhet magának.
Számunkra az egészség a higiéniával kezdődik. A Sensident gondoskodik a szájhigiéniáról, a Duchesse pedig a bőr frissességéről. Softstark termékeink biztosítják a higiéniát a háztartásban. Sarazen és Lavozon rovarriasztóink és napvédőink távol tartják a szúnyogokat és az UV-sugarakat is. A YoungHearts-ot a nyugodt és biztonságos szerelmi élethez fejlesztettük ki.

A Fit & Vitalnál a név mindent elmond: kiváló minőségű gyógyszereink, táplálékkiegészítőink és gyógyászati termékeink segítenek a jó közérzet fokozásában. Mit szólna egy kiránduláshoz a láboázisba? Nyugtató lábápoló termékeink kivételesen jót tesznek a lábának. Természetes szépség? Támogassa belső ragyogását a Müller növényi kozmetikumokkal.

Háztartás és háziállatok

Az otthonunk a boldogságunk helyszíne, és ezt nap mint nap éreznünk kell. Saját márkáinkkal segítünk, hogy az otthon érzése felerősödjön. A termékfejlesztés során két dolog különösen fontos számunkra: a magas minőség és a kedvező árak. Mert az egyiknek nem kell kizárnia a másikat. Csak egy tiszta otthon hívogató otthon, ezért a SoftStar és a Blink minőségi termékei pillanatok alatt segítenek tisztává varázsolnia otthonát. A konyhai tekercsektől a seprűn át a csábító illatokig minden megtalálható nálunk. Bemutathatjuk Önnek az új konyhai asszisztenst, a CleanPac-ot? Megbízhatóan segít a főzésben, sütésben és fagyasztásban. Azok, akik szeretnek a tűzzel és a színekkel játszani, imádni fogják a Fire Max és a Bella Casa életmódmárkáinkat. A hangulatos fény- és színvilág a specialitásuk. Azok, akik szeretnék meglepni kedvencüket, a Pet Bistroból származó finomságokkal kényeztetik őket. A kedvence a Pro Life akár 97%-os hústartalommal rendelkező ínyenc ételeinek nagyon fog örülni. És már jöhet is a következő kaland.

Vegán-logó

A szigorú vegán életmódot az állati eredetű anyagokról való teljes lemondás jellemzi - függetlenül attól, hogy az állatot megölik (hús, szőrme, bőr) vagy tovább él (tej, tojás, méz).

A Müller célja, hogy saját márkáinak minden vegánnak minősíthető terméke egységes logót kapjon, valamint hogy a fogyasztók részletes tájékoztatást kapjanak termékeink tartalmáról.  Így a vásárlók első pillantásra láthatják, hogy a termék megfelelő-e számukra - anélkül, hogy meg kellene nézniük az összetevők listáját, vagy akár kapcsolatba kellene lépniük a gyártóval.

A Müller vegán logó szabványait itt találja!