Általános Szerződési Feltételek – Ajándékkártyák

Müller ajándékkártyák használatának szabályai
A Müller ajándékkártyák kibocsátója (továbbiakban „ajándékkártya“) a Müller Drogéria Magyarország Bt, Prielle Kornélia utca 8/a, H-1117 Budapest (továbbiakban „Müller“). Az ajándékkártyák használatára a következő feltételek vonatkoznak:

  1. A kártyatulajdonos az ajándékkártyát áruk és szolgáltatások ellenértékének forintban történő kiegyenlítésére használhatja fel az összes magyarországi Müller üzletben.
  2. Az ajándékkártyát 1.500 forint és 75.000 forint közötti összeggel lehet feltölteni. Az ajándékkártya vásárlására vagy a feltöltésére nem lehet kedvezményt igénybe venni.
  3. Az utalvány összegének vagy a vásárlás után fennmaradó részösszegnek a készpénzben történő kifizetése nem lehetséges.
  4. A kártyatulajdonos az ajándékkártyán aktuálisan rendelkezésre álló összeget mindegyik magyarországi Müller üzletben lekérdeztetheti a pénztárnál. Illetve az info@mueller.de e-mail címen információt kérhet az ajándékártya megvásárlásának időpontjáról és a kártyán rendelkezésre álló egyenlegről.
  5. A Müller nem vállal felelősséget az elhagyott kártyákért, a lopás vagy egyéb visszaélések következtében elveszített ajándékkártyákon található összegekért vagy a kártya esetleges megrongálódásáért, amennyiben a kártyán található összeg nem megállapítható, cégünk nem nyújt semmilyen kárpótlást.
  6. Az ajándékkártya a Müller tulajdonát képezi és átruházható. A kártya beváltására jogosult személynek minősül az, aki rendelkezik a cégünk által kibocsátott kártyával, illetve használja azt.
  7. Az ajándékkártya a vásárlástól számított öt évig érvényes. Lejárt kártyával a fizetés nem lehetséges.
  8. Ezekre a feltételekre a magyar jog vonatkozik. 

Aktualizálva: 2020.10.01.