Általános Szerződési Feltételek – Ajándékkártyák

Müller ajándékkártyák használatának szabályai
A Müller ajándékkártyák kibocsátója (továbbiakban „ajándékkártya“) a Müller Drogéria Magyarország Bt, Prielle Kornélia utca 8/a, H-1117 Budapest (továbbiakban „Müller“). Az ajándékkártyák használatára a következő feltételek vonatkoznak:

  1. A kártyatulajdonos az ajándékkártyát áruk és szolgáltatások ellenértékének forintban történő kiegyenlítésére használhatja fel az összes magyarországi Müller üzletben.
  2. Az ajándékkártyát 1.500 forint és 75.000,- forint közötti összeggel lehet feltölteni. Az ajándékkártya vásárlására vagy a feltöltésére nem lehet kedvezményt igénybe venni.
  3. Az utalvány összegének vagy a vásárlás után fennmaradó részösszegnek a készpénzben történő kifizetése nem lehetséges.
  4. A kártyatulajdonos az ajándékkártyán aktuálisan rendelkezésre álló összeget mindegyik magyarországi Müller üzletben lekérdeztetheti a pénztárnál. Illetve az info@mueller.de e-mail címen információt kérhet az ajándékártya megvásárlásának időpontjáról és a kártyán rendelkezésre álló egyenlegről.
  5. A Müller nem vállal felelősséget az elhagyott kártyákért, a lopás vagy egyéb visszaélések következtében elveszített ajándékkártyákon található összegekért vagy a kártya esetleges megrongálódásáért, amennyiben a kártyán található összeg nem megállapítható, cégünk nem nyújt semmilyen kárpótlást.
  6. Az ajándékkártya a Müller tulajdonát képezi és átruházható. A kártya beváltására jogosult személynek minősül az, aki rendelkezik a cégünk által kibocsátott kártyával, illetve használja azt.
  7. Az ajándékkártya a vásárlástól számított három évig érvényes. Az érvényesség kezdő időpontja annak az évnek az utolsó napja, amelyben az ajándékkártya megvásárlára került. Lejárt kártyával a fizetés nem lehetséges.
  8. Ezekre a feltételekre a magyar jog vonatkozik. 

Aktualizálva: 2021.08.01.