Általános Szerződési Feltételek – Ajándékkártyák

Müller ajándékkártyák használatának szabályai
AA Müller ajándékkártyák kibocsátója (továbbiakban „ajándékkártya“) a Müller Drogéria Magyarország Bt, Prielle Kornélia utca 8/a, H-1117 Budapest (továbbiakban „Müller“). Az ajándékkártyák használatára a következő feltételek vonatkoznak:

  1. A kártyatulajdonos az ajándékkártyát áruk és szolgáltatások ellenértékének forintban történő kiegyenlítésére használhatja fel kizárólag az összes magyarországi Müller üzletben.
  2. Az ajándékkártya nem használható más Müller ajándékkártya megvásárlásához.
  3. Az ajándékkártyát 1.500 forint és 75.000,- forint közötti egyszeri összeggel lehet feltölteni. Az ajándékkártya vásárlására vagy a feltöltésére nem lehet kedvezményt igénybe venni.
  4. Az utalvány összegének vagy a vásárlás után fennmaradó részösszegnek a készpénzben történő kifizetése nem lehetséges. Az összeg mindaddig felhasználható, amíg az teljesen el nem fogy.
  5. A kártyatulajdonos az ajándékkártyán aktuálisan rendelkezésre álló összeget mindegyik magyarországi Müller üzletben lekérdeztetheti a pénztárnál. Illetve az info@mueller.co.hu e-mail címen információt kérhet az ajándékkártya megvásárlásának időpontjáról és a kártyán rendelkezésre álló egyenlegről.
  6. A Müller nem vállal felelősséget az elhagyott ajándékkártyákért, a lopás vagy egyéb visszaélések következtében elveszített ajándékkártyákon található összegekért vagy a kártya esetleges megrongálódásáért, amennyiben a kártyán található összeg nem megállapítható, cégünk nem nyújt semmilyen kárpótlást.
  7. Az ajándékkártya a Müller tulajdonát képezi és átruházható. Az ajándékkártya beváltására jogosult személynek minősül az, aki rendelkezik a cégünk által kibocsátott kártyával, illetve használja azt.
  8. Az ajándékkártya a vásárlástól számított három évig érvényes. Az érvényesség kezdő időpontja annak az évnek az utolsó napja, amelyben az ajándékkártya megvásárlára került. Lejárt kártyával a fizetés nem lehetséges.
  9. Ezekre a feltételekre a magyar jog vonatkozik.

Aktualizálva: 2022.10.10.