Erdei gyümölcsös-kókuszos morzsás sütemény
- 100 gr Alnatura őrölt mandula
- 100 gr Alnatura kókuszliszt
- 100 gr Alnatura margarin
- 80 gr Alnatura kókuszvirág szirup
- 450 gr Alnatura fagyasztott erdei gyümölcs
- A mandulát a kókuszliszttel, a margarinnal és a kókuszvirág sziruppal összedolgozzuk, míg egy homogén, könnyen morzsolható masszát nem kapunk. Hűtőben 30 percig állni hagyjuk.
- A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük alul-felül sütésre.
- A mélyhűtött gyümölcsöket a tepsi aljára szórjuk, majd eloszlatjuk rajta a tésztát. A nagyobb tésztadarabokat kézzel morzsoljuk szét.
- A süteményt kb. 20-30 percig süssük, míg a teteje barnulni nem kezd.
Müller Tipp: A süteményt tálalhatjuk Alnatura szójás vagy vaníliás szójás joghurttal is.