Pink Lady recept
Nyáron a színes és hűsítő italoké a főszerep! A Pink Lady receptje a frissítő citromlével, a vörösáfonyával, tejfehérjével, mentával és az ásványvízzel igazi hűsítő élvezetet nyújt a forró nyári napokon.

Hozzávalók

  • 80 gr nádcukor
  • 150 ml szénsavmentes ásványvíz
  • 5 db kezeletlen citrom
  • 300 ml vörösáfonya nektár
  • 1 mentaág
  • 250 ml tejfehérje
  • 750 ml szénsavas ásványvíz
Pink lady
Elkészítés
  1. Feltesszük a vizet főni, addig főzzük, míg a cukor teljesen fel nem oldódik.
  2. Belefacsarjuk a citromokat. A citromlevet, a vörösáfonya nektárt, a mentát, a tejfehérjét is beletesszük, és egy citrom héját belereszeljük. Hagyjuk kihűlni a főzetet,
  3. Ha kihűlt, öntsük fel hideg ásványvízzel és szervírozzuk.


Müller Tipp: Együnk mellé joghurtot, a tökéletes ízkombinációért!