Fűszeres BBQ pác
A pácok és a szószok egyetlen grillpartiról sem hiányozhatnak, ugyanis ezek felelősek a zöldségek és húsok ideális fűszerezéséért. Nem beszélve arról, hogy ha ízlésesen tálaljuk, például üvegcsékben, akkor nagyon jól is mutatnak az asztalokon.

Hozzávalók

  • 300 gr Ketchup
  • 3 ek Bio Primo Agavé szirup
  • 1 db vékonyra szeletelt fokhagymagerezd
  • 1 tk chilikrém
  • 1 ek almaecet
  • 1 ek felaprított petrezselyem
  • 1 ek felaprított snidling
  • 1 tk curry
  • Bors
Fűszeres BBQ pác
Elkészítés

Az összes összetevőt összekeverjük, hogy egy folyékony masszát kapjunk. Végül sóval, borssal ízesítjük. A pác egyaránt alkalmas húsok fűszerezésére (a legjobb, ha éjszakára állni hagyjuk a húst a páclében), zöldségekhez, de szószként is fogyasztható.