Müller Fotószolgálat
A mi babánk
Menü
Müller üzletek
Prospektusok
Karrier
Áruválaszték
Bock
Bock Kékszőlőmag termékcsalád
Elmer's ragasztók
Elmer's újdonságok
Naturshop
Iroha Nature termékek
Papír-írószer
D&D dísztasakok
ICO antibakteriális termékek
Edding 8180 címke és etikett eltávolító marker
Parker tollak
PlanAll termékek
Parfüméria
Trussardi
Versace Dylen Turquoise
Women'Secret Intimate
Moschino Toy 2
DSQUARED2 illatok
Aktualitások
Aktuális információk
Nyereményjátékok
Akciók
Ötletek, tippek
Magazinok
Termékvisszahívás
Szolgáltatások
GYIK
Kapcsolat
Hírlevél
A mi babánk
Regisztráció
Bejelentkezés
Ajándékkártyák
Letöltések
Vállalat
Karrier
Karrier a Müllernél
Jó érvek a Müller mellett
Állásajánlatok
Történet & tények
Fenntarthatóság
A Müller Európában
Intézménymenedzsment
Energetikai szakreferensi riport
Expanzió
Adatvédelem
Nyereményjátékok adatvédelmi szabályzata
Impresszum
Általános Szerződési Feltételek
Panaszkezelési Szabályzat
Foto
Kezdőlap
Aktualitások
Ötletek, tippek
Indul a grillszezon
Receptek grillezéshez
Grillezett gyümölcsnyárs
Grillezett gyümölcsnyárs
Aktuális információk
Nyereményjátékok
Akciók
Ötletek, tippek
Magazinok
Termékvisszahívás
Grillezett gyümölcsnyárs a Clean Pactől
Hozzávalók
Gyümölcsök: tetszőleges. Ajánlott: banán, ananász, körte, nektarin, barack, szőlő, mangó, kiwi
Méz
Citromlé
Bio Primo termékek: Chiamag, szezámmag, kekszek
Elkészítés
A saslikpálcákat (Clean Pac) vízbe áztatjuk, hogy megszívják magukat.
Közben összekeverünk 3 evőkanál mézet és 1 teáskanálnyi citromlevet.
A gyümölcsöket feltűzdeljük a pálcákra és megkenjük a mézes szósszal.
A gyümölcsöket beleforgathatjuk chiamagba, daráltkekszbe vagy szezámmagba. Ezek fogják ropogóssá tenni a gyümölcsnyársunkat.
A nyársakat a grillre helyezzük és addig sütjük, amíg aranybarnára nem sülnek.