Grillezett gyümölcsnyárs a Clean Pactől
Hozzávalók

  • Gyümölcsök: tetszőleges. Ajánlott: banán, ananász, körte, nektarin, barack, szőlő, mangó, kiwi
  • Méz
  • Citromlé
  • Bio Primo termékek: Chiamag, szezámmag, kekszek
Grillezett gyümölcsnyárs
Elkészítés

  1. A saslikpálcákat (Clean Pac) vízbe áztatjuk, hogy megszívják magukat.
  2. Közben összekeverünk 3 evőkanál mézet és 1 teáskanálnyi citromlevet.
  3. A gyümölcsöket feltűzdeljük a pálcákra és megkenjük a mézes szósszal.
  4. A gyümölcsöket beleforgathatjuk chiamagba, daráltkekszbe vagy szezámmagba. Ezek fogják ropogóssá tenni a gyümölcsnyársunkat.
  5. A nyársakat a grillre helyezzük és addig sütjük, amíg aranybarnára nem sülnek.