Kuszkusz saláta
Hozzávalók 4 adaghoz

  • 500 gr Bio Primo kuszkusz
  • 3 db paradicsom
  • 1 db paprika
  • 1 db kígyóuborka
  • 1 csokor zöldhagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • 3 ek citromlé
  • 150g fetasajt (elhagyható)
  • Só és bors ízlés szerint
  • Ecet, Bio Primo olaj ízlés szerint
Kuszkusz saláta
Elkészítés

  1. A Bio Primo kuszkuszt kétszeres mennyiségű forralt sós vízben vagy zöldségalaplében 5-10 percig lefedve állni hagyjuk.
  2. Eközben megmossuk a fűszereket és a zöldségeket, felvágjuk, felkockázzuk őket és a frissen főtt kuszkusszal összekeverjük.
  3. Hozzáadjuk a citromlevet és ízlés szerint az ecetet, olajat, sót és borsot.
  4. Ízlés szerint felkockázott fetasajtot is tehetünk hozzá.