Müller Fotószolgálat
A mi babánk
Menü
Müller üzletek
Prospektusok
Karrier
Áruválaszték
Bock
Bock Kékszőlőmag termékcsalád
Elmer's ragasztók
Elmer's újdonságok
Naturshop
Iroha Nature termékek
Papír-írószer
D&D dísztasakok
ICO antibakteriális termékek
Edding 8180 címke és etikett eltávolító marker
Parker tollak
PlanAll termékek
Parfüméria
Trussardi
Versace Dylen Turquoise
Women'Secret Intimate
Moschino Toy 2
DSQUARED2 illatok
Aktualitások
Aktuális információk
Nyereményjátékok
Akciók
Ötletek, tippek
Magazinok
Termékvisszahívás
Szolgáltatások
GYIK
Kapcsolat
Hírlevél
A mi babánk
Regisztráció
Bejelentkezés
Ajándékkártyák
Letöltések
Vállalat
Karrier
Karrier a Müllernél
Jó érvek a Müller mellett
Állásajánlatok
Történet & tények
Fenntarthatóság
A Müller Európában
Intézménymenedzsment
Energetikai szakreferensi riport
Expanzió
Adatvédelem
Nyereményjátékok adatvédelmi szabályzata
Impresszum
Általános Szerződési Feltételek
Panaszkezelési Szabályzat
Foto
Kezdőlap
Aktualitások
Ötletek, tippek
Indul a grillszezon
Receptek grillezéshez
Steak pác
Steak pác
Aktuális információk
Nyereményjátékok
Akciók
Ötletek, tippek
Magazinok
Termékvisszahívás
Steak pác
Egy jó steakpác teszi igazán ízletessé és különlegessé a steaket.
Hozzávalók
80 gr vöröshagyma
2 db fokhagymagerezd
1 db piros chilipaprika
4 ek oregánó (szárított vagy frissen szeletelt)
2 ek őrölt pirospaprika
150 ml ketchup
Só, bors ízlés szerint
Elkészítés
Mossuk meg a chilit, vágjuk félbe, kaparjuk ki a belsejét majd aprítsuk fel.
A fokhagymát és a hagymát pucoljuk meg és kockázzuk fel. A három összetevőt öntsük egy tálba.
Adjuk hozzá a ketchup-ot, oregánót és az őrölt paprikát.
Ízesítsük sóval, borssal ízlés szerint.