A Viblance csapata nap mint nap azon dolgozik, hogy hihetetlen ízélményt sűrítsen tápláló és őrülten finom ételekbe. Céljuk, hogy megalkossák a tökéletes reggeli élményt. A Viblance granolák, müzlik és zabkásák kizárólag teljes értékű és minimálisan feldolgozott hozzávalókból készülnek, 100% -ban növényi alapokon, gluténmentesen. 
 
Viblance Granolák

A Viblance granolák alapja a gluténmentes zabpehely, amelyen sütés közben a természetes édesítők (a juharszirup, bio agavé szirup vagy kókusznektár) karamellizálódnak, ellenálhatatlan ropogósságot kölcsönözve a reggelinek.  A különleges ízről és extra tápanyagtartalomról olyan olajos magvak gondoskodnak, mint a mandula, kesudió, pekándió vagy törökmogyoró. Jelenleg hat íz közül válogathatsz, amelyekből garantáltan megtalálod a kedvencedet: Pekándiós, Kakaós, Mogyorókrémes, Csokoládé-Kávés, Mézeskalácsos, Málna-kókusz (CocoBerry). 
Viblance Ropogós Müzlik

Hasonlóan a granolákhoz, a müzlik alapja szintén a gluténmentes zabpehely, de olajos magvak helyett olyan jótékony superfoodokkal találkozhatsz, mint a lenmag, chia mag, quinoa vagy tökmag fehérje, melyeknek kiugróan magas a vitamin, ásványi anyag, és antioxidáns tartalma. A müzliket datolyával édesítik. Válaszd ki a három ízkombináció közül a kedvenced: Málna- Chia, Eper-Kakaó, Kókusz- Csoki.
Viblance Szuperkásák

Növényi alapú, krémes, 2 perc alatt elkészíthető, főzés nélküli reggeli, amely tökéletes választás a nagy reggeli rohanásban. A kásák gluténmentes zabpehelyből készülnek, amely a szív-és érrendszeri betegségek megelőzésében kulcsfontosságú, valamint magas rosttartalma miatt sokáig eltelít. A zabkását datolyával édesítik, valamint olyan szuperélelmiszerekkel pakolják meg, mint például a quinoa, lenmag, liofilizált gyümölcsök.  Reméljük, te is beleszeretsz az 5 ízvariáns egyikébe: BerryMix, Csokivarázs, Proteinkása Lemon, Apple Pie, CocoLoco
Gyakran felmerülő kérdések 

Beilleszthetők-e vegán étrendbe a Viblance termékek?
Abszolút! A termékek 100%-ban növényi összetevőket tartalmaznak, valamint finomított cukor, tej-és gluténmentesek is. 
 
Mi a különbség a granola és a müzli között?
A granolákat juhar, agavé és kókusznektár sziruppal édesítjük, ezek karamellizálódnak a zabpehely szemeken. Emellett másik fő összetevőjük az olyan gazdag olajos mag kínálat, mint pekándió, kesudió, mandula pálcika vagy törökmogyoró.  A ropogós müzliket a datolya teszi édessé, olajos magvak helyett pedig superfoodokkal (lenmag, chia mag, tökmag fehérje stb.) vannak megspékelve.
 
Hogyan fogyasszuk a Viblance termékeket?
A granolákat és müzliket akár magában, akár növényi tejbe vagy joghurtba keverve is ehetjük, de tökéletes kombinációt alkotnak a reggeli zabkásánk, smoothie-nk vagy desszertek alapjaként vagy feltétként.