Prada Les Infusion illatok

PRADA LES INFUSION ILLATOK

FEDEZZE FEL IGAZÁN FRISS ILLATÚJDONSÁGAINKAT!

FŐSZEREPBEN AZ ÚJ INFUSION DE FIGUE

Fedezze fel a 9 ikonikus, uniszex illatból álló kollekciót, melynek tiszta, természetes illatösszetevői az ősi parfümkészítési technikák modern precizitással való találkozását jelenítik meg. Intenzív, ugyanakkor intimitást sugárzó illatok. 
PRADA VIP NAPOK
MÜLLER MOM PARK ÜZLET
JÚNIUS 5-11. KÖZÖTT

Látogass el a  Les Infusions kihelyezésünkre és hagyd,
hogy a PRADA világának csodálatos, érzéki illatai
magával ragadjanak. Gyere el és kapj ajándékot következő
vásárlás után. Szeretettel várunk!
A Les Infusion illatok egyedülálló, mégis kifinomult összetevők interpretációjaként jelennek meg. Az illatok az ősi parfümkészítési technikákat értelmezik újra, és igazán modern, letisztult és precíz módon fedezik fel újra a természetet. Az kollekció illatai igazán egyedülálló élményt hoznak el; egy illatélmény, mely a múlt és a jövő találkozását hozza el. Melyik Prada Les Infusion illat lesz az Ön kedvence?AZ ÚJ FIGUE

Új, fás és friss illat a PRADA márkától. A Figue illattal az élénk füge, a pézsma és a citrusok jellegzetes keverékében merülhetünk el. Az illat tökéletesen passzol a bőrhöz, ezáltal lehetővé téve, hogy az összetevők és egyéniségünk összeolvadjon.


AZ ÚJ YLANG YLANG


Napcsókolta illatjegyek magával ragadó kombinációja. Az ylang-ylang a friss, zöld bergamottal és lágy kardamommal keveredve feltárja elbűvölően virágos jegyeit, melyet a rózsaszín bogyós gyümölcsök fűszeres, ám intenzíven friss jegyei tesznek tökéletessé. Végül a benzoin akkordokkal kiegészülve egy igazán krémes, mégis virágokkal teli illatot kapunk


AZ ÚJ VANILLE.

Egy florientális, fás illat tele édes, magával ragadó vanília akkordokkal. Finoman füstös, szinte bőr jegyeket idéző akkordjait a fenyőkátrány esszencia kelti életre, melynek köszönhetően az intenzív vanília jegyek képesek teljesen kibontakozni. Mindezeket a friss bergamott és a virágos neroli akkordok együttese teszi igazán tökéletessé és kifinomulttá.


IRIS.


Az Infusion D'Iris egy igazán érzéki illat, melyben az írisz az olasz mandarinnal, a tunéziai nerolival, a galbánummal, az illat szívében a nőszirommal, az alapjegyek közt pedig cédrusfával, benzoinnal és tömjénnel találkozva nyer új értelmezést.


ROSE.

Ezt a fenséges és luxus érzetet nyújtó illatot a látható ellentmondások és kontrasztok inspirálták. Képzeljen maga elé egy kertet, tele hagyományos rózsafajtákkal, intenzív illattal, melyet a neroli, a mandarin és a galbánum itat át. A rózsa valódi esszenciája.


FLEUR D'ORANGER.

Az Infusion de Fleur d'Oranger a narancsvirág abszolútum, a neroli és a pazar, érzéki jázmin révén egy kifinomult és vonzó illatot testesít meg. Egy friss és szenvtelen illat, melyet a pezsdítő mandarin akkordok emelnek ki igazán.


AMANDE.

A keleties hangulat inspirálta Infusion d'Amande egy gazdag illat, melyet a bergamott akkordokkal átitatott mandula jegyek jellemeznek. Az illat szívét ánizsjegyek és fűszeres-virágos jegyek adják, míg az alapjegyet a tonkabab határozza meg, a fejjegyeket pedig a citrus és a keserű mandula jellemzi.


IRIS CÉDRE.

Az Iris Cèdre az írisz különleges, meglepő újraértelmezése egy igazán energikus citrusos, fás illatban. Az Iris Cèdre illatában pengeélen táncolva egyensúlyoznak az írisz, a neroli, a cédrusfa, a vetiver, a tömjén és a benzoin erőteljes jegyei. 
ÖSSZEKAPCSOLÓDÁS VELED