PRADA LES INFUSION ILLATOK

Fedezze fel a 9 ikonikus, uniszex illatból álló kollekciót, melynek tiszta, természetes illatösszetevői az ősi parfümkészítési technikák modern precizitással való találkozását jelenítik meg. Intenzív, ugyanakkor intimitást sugárzó illatok. 


A Les Infusion illatok egyedülálló, mégis kifinomult összetevők interpretációjaként jelennek meg. Az illatok az ősi parfümkészítési technikákat értelmezik újra, és igazán modern, letisztult és precíz módon fedezik fel újra a természetet. Az kollekció illatai igazán egyedülálló élményt hoznak el; egy illatélmény, mely a múlt és a jövő találkozását hozza el. Melyik Prada Les Infusion illat lesz az Ön kedvence?


IRIS.


Az Infusion D'Iris egy igazán érzéki illat, melyben az írisz az olasz mandarinnal, a tunéziai nerolival, a galbánummal, az illat szívében a nőszirommal, az alapjegyek közt pedig cédrusfával, benzoinnal és tömjénnel találkozva nyer új értelmezést.


ROSE.

Ezt a fenséges és luxus érzetet nyújtó illatot a látható ellentmondások és kontrasztok inspirálták. Képzeljen maga elé egy kertet, tele hagyományos rózsafajtákkal, intenzív illattal, melyet a neroli, a mandarin és a galbánum itat át. A rózsa valódi esszenciája.


FLEUR D'ORANGER.

Az Infusion de Fleur d'Oranger a narancsvirág abszolútum, a neroli és a pazar, érzéki jázmin révén egy kifinomult és vonzó illatot testesít meg. Egy friss és szenvtelen illat, melyet a pezsdítő mandarin akkordok emelnek ki igazán.


AMANDE.

A keleties hangulat inspirálta Infusion d'Amande egy gazdag illat, melyet a bergamott akkordokkal átitatott mandula jegyek jellemeznek. Az illat szívét ánizsjegyek és fűszeres-virágos jegyek adják, míg az alapjegyet a tonkabab határozza meg, a fejjegyeket pedig a citrus és a keserű mandula jellemzi.


IRIS CÉDRE.

Az Iris Cèdre az írisz különleges, meglepő újraértelmezése egy igazán energikus citrusos, fás illatban. Az Iris Cèdre illatában pengeélen táncolva egyensúlyoznak az írisz, a neroli, a cédrusfa, a vetiver, a tömjén és a benzoin erőteljes jegyei.