Csatlakozzon A mi babánk programunkhoz!A gyermek az élet egyik legnagyobb ajándéka. Csatlakozzon babaprogramunkhoz, hogy meglephessük ajándékunkkal és általunk kínált vonzó lehetőségekkel, kedvezményekkel segíthessük kisgyermekes mindennapjait. Ismerkedjen meg legújabb termékeinkkel, használja ki az általunk kínált ajánlatokat, értesüljön mindig a legelsők között akciós napjainkról, újdonságainkról.
Minden megteszünk azért, hogy üzleteinkben kiváló minőségű termékek széles választékával álljunk kisgyermekes vásárlóink rendelkezésére. Babaápolási termékek, babaételek, pelenkák, játékok várják üzleteinkben. Természetesen nem csak a legkisebbekre, hanem az anyukákra is gondolunk. Drogéria, parfüméria, háztartás, harisnya, kézimunka, papír-írószer és natúr részlegünk az egész család számára kiváló minőségű termékeket kínál.
Csatlakozzon Ön is "A mi babánk" programunkhoz!
Üdvözlőajándék új regisztrálóinknak
Gyermekének születése alkalmából regisztrációját követően postai úton kiküldjünk Önnek exkluzív kuponfüzetünket, mely számos kedvezményes ajánlatot tartalmaz az egész család számára.

Amennyiben a regisztrációkor megjelöli, hogy igényt tart ajándék pelenkázószettünkre, a levélben találni fog egy, az Ön nevére kiállított kupont, mellyel átveheti a pelenkázószettet az előzetesen Ön által kiválasztott üzletünkben. Azt, hogy melyik üzletünket adta meg a regisztrációkor az átvétel helyszíneként, bármikor ellenőrizheti felhasználói fiókjában.

Amennyiben a regisztrációkor Ön még várandós gyermekével, üdvözlőajándékunkat a születés várható időpontja előtti hetekben kapja meg.

Amennyiben a regisztrációkor gyermeke már megszületett, úgy ajándékunkat néhány héten belül postázzuk.

Mivel levelünk Németországból érkezik, előfordulhat, hogy több időt vehet igénybe a postázás. Köszönjük türelmét! Ezúton tájékoztatjuk, hogy amennyiben elhagyta levelét, sajnos nem áll módunkban a kupont újrapostázni, lefotózott, lemásolt kupont nem áll módunkban elfogadni. Szíves megértését köszönjük.


Amennyiben Ön már 2020.05.26. előtt regisztrált programunkba és gyermeke is megszületett 2020.05.26. előtt, üdvözlőajándékként e-mailben megkapta a 15% kedvezményre jogosító kuponunkat, így már nem áll módunkban a pelenkázószett átvételére jogosító kupont is elküldeni. Köszönjük megértését.
 
Kérjük, az alábbiakra figyeljen a regisztráció során:
  • Kérjük, ellenőrizze, hogy valamennyi adatot helyesen töltötte-e ki. Csak abban az esetben tudjuk kipostázni levelünket, amennyiben a név és cím adatokat helyesen adta meg. Az automatikus korrekció miatt előfordulhat, hogy az utca neve vagy a házszám duplán szerepel, ebben az esetben sajnos meghiúsul a levél kiküldése. Kérjük, mielőtt elmentené az adatokat, ellenőrizze őket.
  • Amennyiben igényt tart ajándék pelenkázószettünkre, kérjük figyeljen arra, hogy az „Igen, igényt tartok a pelenkázószettre.“ mondat előtt be legyen ikszelve a négyzet. Amennyiben nem szeretne pelenkázószettet, el tudja távolítani a pipát a négyzetből.
  • A regisztráció elküldése után kapni fog tőlünk egy e-mailt, az abban elküldött megerősítő linkre kattintva tudja véglegesíteni regisztrációját.
  • A programba történő regisztrációval megerősíti, hogy a fenti feltételeket elolvasta és elfogadja.