Intézménymenedzsment
Az Immo-Müller Kft. az alábbi tulajdonában lévő ingatlanokat üzemelteti Budapesten:

A Gerbeaud ház a Vörösmarty téren, amely a világhírű cukrászdának és kávéháznak valamint 3 emelet exkluzív irodaterületnek ad otthont. A nem mindennapi szépségű, elegáns első emeleti termei exkluzív rendezvények és ünnepségek megrendezésére alkalmasak. A Harmincad utcai oldalon található az Oroszlános Kút étterem, ahol választékos ételeket és válogatott borokat kínálnak. A Dorottya utcai oldalról érhető el a Söröző, ahol a tipikus magyar ételek mellé a saját főzésű Gerbeaud sört élvezhetik. Az épületet Erwin Müller úr 1995-ben vásárolta meg és nagy szeretettel, komoly anyagi ráfordítással, a legújabb technikai igényeknek megfelelően modernizálva felújíttatta. Így Budapest egy csodálatos, a régi fényében pompázó épülettel gazdagodhatott.

A Zászlós Irodaház a Váci utcában, amely 1996-ban került az Immo-Müller Kft. tulajdonába, majd teljes renoválás után lett a belváros szívének egyik modern 8 emeletes, mélygarázzsal ellátott épülete. A földszinti passzázs exkluzív üzleteivel vezet a Millenium centerbe.

A Fontana ház egy 3 emeletes áruházat, valamint 3 irodatornyot és egy éttermet üzemeltet. Ez a ház is a Váci utca legjobb üzleti negyedében a sétáló utca közepén helyezkedik el.

A Prielle Kornélia utcai ingatlan területén az Immo-Müller Kft. tulajdonában működik a Gerbeaud cukrászda új, legmodernebb technikával berendezett termelő üzeme, valamint ide települt az Eurest Kft. üzemeltetése is. Továbbá egy teljesen felújított épületben tevékenykedik a Creativ Consulting Kft. nyomdaipari részlege. Ezen a területen egy fizetőképes egyéni bérlőnek hosszútávú terveihez iroda-, termelő-, vagy üzletház építésére kínálunk lehetőséget.

Az Immo-Müller Kft. házainak üzemeltetését egy sokéves tapasztalattal rendelkező team végzi. Minden munktársunk folyamatosan azon fáradozik, hogy bérlőink jól érezzék magukat nálunk.Zászlós Irodaház
(Budapest, Váci u. 19-21)

Környezet

A Váci utcában található nyolcemeletes, 6.000m²-es irodaterületű exkluzív épületünk a Hotel Taverna és a Fontana Áruház közelében helyezkedik el. Könnyen megközelíthető akár személygépkocsival, akár tömegközlekedéssel érkezik (1-es, 2-es, 3-as metró, 2-es, 47-es, 49-es villamos, 7-es, 15-ös autóbusz).

Kialakítás

Az 1998-as teljes felújítás eredményeképpen többek között négy korszerű felvonó, mobil válaszfalak és különleges burkolatok emelik az épület színvonalát. Az egyenként 1.000m²-es szinteken külön vizesblokkal és teakonyhákkal ellátott szektorokban nagyterű és osztott irodák egyaránt kialakíthatók.
Leendő bérlőink kifogástalan munkakörülményeihez az automatizált elektromos és épületgépészeti berendezések (így Fan Coil rendszerű légkondicionálás) mellett a 24 órás recepció- és biztonsági szolgálat is hozzájárulnak. A mélygarázsunkban 50 gépkocsi parkolhat kényelmesen.

Passage Zászlós Irodaház

A Zászlós Irodaházat a Millennium-Centerrel összekötő passage-on a Taverna Szállodával szemben, elegáns női és férfi divatáru egyedi kínálatát nyújtják az ott található impozáns kialakítású üzletek.
Pénzváltási lehetőséget, banki ügyintézést biztosító szolgáltatóhelyek várják a tisztelt ügyfeleket.Fontana Irodaház
(Budapest, Váci u. 16)

Fontana Áruház

Az épület Vedres György tervei alapján épült a 80-as évek elején. 1993-ban az Immo-Müller Kft résztulajdonossá vált az Aranypók és a Képcsarnok Vállalat mellett, majd 1996-ban az épület 100%-os tulajdonosa lett. A ház a belváros szívében a sétálóutca közepén található.

A Torony

A belváros sétáló utcájának közepén a Fontana Áruház toronyépületében található mintegy 2000 m²-es irodaterület. Ezek az irodák a Váci utcában egyben vagy szintenként kedvező áron bérelhetők. A komfortérzetet szolgálja a 7 szint mindegyikén kialakított 2 db saniterblokk és teakonyha. Az időjárásnak megfelelő hőmérsékletről egy központilag szabályzott klímaberendezés gondoskodik. 24 órás porta és biztonsági szolgálat biztosítja bérlőink kényelmét.

B Torony

A Fontana áruház passzázsának nyugati oldaláról nyílik B torony bejárata. A földszint galériával, az irodák területe az 1 emeleten valamint a többi 7 szinten 250m². A nyugodt környezetben lévő mintegy 1800 m² irodaterületet évek óta ugyanazok a bérlők veszik igénybe.

C Torony

Ez az irodatorony közvetlenül az áruház fölött helyezkedik el. Ezek az irodák ideálisak olyan bérlők részére akik kisebb 50-100m² irodaterületet igen kedvező áron keresnek. 2 lift köti össze az irodaszinteket és ebben az épületben is 24 órás portaszolgálat működik.
A pinceszinten kisebb és nagyobb bérelhető raktárak találhatók, melyek a garázsbejáron keresztül közelíthetőek meg.

Az áruházban a C&A divatház kínálja kollekcióját.


Gerbeaud ház (Budapest, Vörösmarthy tér 7)

Környezet

Budapest belvárosában, a Vörösmarty téren található - a világhírű Gerbeaud Cukrászdának is otthont adó - irodaházunk könnyen megközelíthető, hiszen több tömegközlekedési lehetőség mellett (2-es, 3-as metró, 2-es, 47-es, 49-es villamos, 4-es, 16-os, 15-ös autóbusz) a millenniumi földalatti vasút végállomása is az épület szomszédságában található. A gépkocsival érkezők a közeli parkolóházakban találhatnak parkolási lehetőséget.

Tökéletes kialakítás

Budapest belvárosában, a Vörösmarty téren található - a világhírű Gerbeaud Cukrászdának is otthont adó - irodaházunk. Az 1997-ben teljes rekonstukción és korszerűsítésen átesett épület négy szinten, szintenként 1.400 m²-en négy irodaszektorral várja leendő bérlőit. A vizesblokkokkal és teakonyhákkal kiegészített álpadlós szektorok szükség szerint oszthatók, illetve bővíthetők. A mintegy 5.000 m² irodaterület egy 1.000 m²-es exkluzív rendezvényteremmel egészül ki. Az automatizált elektromos és épületgépészeti berendezések mellett Fan Coil jellegű légkondicionálás és a három, különlegesen szép felvonó emeli a komfortérzetet. Az irodaház biztonsága felett a 24 órás recepció- és biztonsági szolgálat működik.


Prielle Irodaház és termelőüzem (Budapest, Prielle Kornélia u. 18-34)
Ez az ingatlan 1997-óta van az Immo-Müller Kft. tulajdonában. 1998-ban a volt Lágymányosi Kenyérgyár területén épült a Gerbeaud Cukrászda modern gépekkel, eszközökkel berendezett termelő üzeme. Itt keszülnek a legmodernebb körülmények között a jól ismert, nagyrészt kézzel gyártott sütő- és édesipari termékek.
A régi iroda- és raktárépületet a tulajdonos 2002-ben teljesen felújitotta, ennek eredményeként készult el a mintegy 1400 m² iroda- és ipari terület, valamint 60 gépkocsi befogadására alkalmas parkoló.
Az egész terület cca 9000 m², ebből a Gerbeaud termelő részlege 4000 m² területen működik.
A még rendelkezésre álló cca 2500 m² területen egy 600-700 m² nagyságú, 12 méter magas kereskedelmi célú épület kialakítására van lehetőség.

Elérhetőségek

IMMO-Müller Kft
1052 Budapest, Váci utca 19-21.
Telefon: (0036) (1) 411 2500
Fax: (0036)(1) 411 2505
Email: office@immomueller.hu