Intézménymenedzsment
A Müller Drogéria Magyarország Bt., a 100%-os német tulajdonú Müller Cégcsoport magyarországi leányvállalata, az alábbi tulajdonában lévő ingatlanokat üzemelteti Budapesten:Zászlós Ház
Budapest, Váci u. 19-21.
A Zászlos Ház a Váci utcában, amely 1996-ban került a cég tulajdonába, majd teljes renoválás után lett a belváros szívének egyik modern 8 emeletes, mélygarázzsal ellátott épülete. A földszinti passzázs exkluzív üzleteivel vezet a Millennium centerbe.
Az épületnek jelenleg ismételten belső átépítése zajlik, amelynek folyományaként irodák helyett lakások kerülnek kialakításra, amiket hosszútávú bérbeadásra szeretnénk majd kínálni.
Fontana Ház
Budapest, Váci u. 16.
A Fontana Ház területe is a Váci utca legjobb üzleti negyedében a sétáló utca közepén helyezkedik el.
Az ott álló épület lebontásra került majd Fontana Welthaus néven épül ujjá. Tervek alapján szép Müller Drogéria üzlet, valamint exkluzív lakások - hosszútávú bérbeadásra - kerülnek megépítésre.


Gerbeaud Ház
Budapest, Dorottya utca 1.
A Gerbeaud Ház a budapesti belvárosi Vörösmarty téren található – a világhírű cukrászdának és kávéháznak is otthont adó – 4 szintes épület teljes egészében a Müller cég tulajdona.


Prielle Irodaház és termelőüzem
Budapest, Prielle Kornélia u. 8/a
A Prielle Kornélia utcai ingatlan területén tevékenykedik a Müller Drogéria Magyarország Bt. üzemeltetési csapata, ez a helyszín kisebb termelő egységeknek és irodáknak is otthont ad.