Karrier a Müllernél
Karrier a Müllernél

Jelenleg 35 000 munkatárssal, a Müller immár 65 éve a legjobb szakmai fejlődési lehetőségeket biztosítja mindazoknak, akik karriert szeretnének építeni.

A csapatmunkára nagy hangsúlyt fektetünk. A közös sikerhez mindenki hozzájárul a tudásával és képességeivel. Így munkatársaink nem csak a saját, de a vállalat fejlődéséhez is nap mint nap hozzájárulnak. A Müllernél lehetősége nyílik arra, hogy együttműködéssel és akaraterejével új kihívások elé nézzen, illetve szakmailag és személyesen is fejlődjön.

Egyedülálló vállalati kultúra

A Müller egy különösen sikeres vállalat és magánalapítványként 2017 óta függetlenül működik. Mindent a kezünkbe veszünk, amit önállóan el tudunk végezni: saját fejlesztésű pénztárgép szoftverrel rendelkezünk, expanziós osztályunk ingatlanfejlesztéssel foglalkozik, építési részlegünk felel az üzleti, lakó és kereskedelmi ingatlanok megvalósításáért a tervezéstől az építési engedélyig, valamint az ingatlankezelésért. Ez része a sváb hagyományunknak, amelyhez szintén hozzátartoznak a stabil pénzügyek, a folyamatos fejlődés és biztonság - mindenki állására és a további európai terjeszkedésre vonatkozóan.

Ami egy egyén önálló teljesítményével kezdődött, a mai napig jellemző ránk. A személyes elkötelezettség az, ami a Müllert ilyen sikeressé teszi. Ennélfogva a végzettség és a jegyek helyett, a teljesítményt és az elkötelezettséget helyezzük előtérbe. Fontos számunkra egy alapvető szakképesítés, amivel nálunk bármit el lehet érni. Az 1953-as évvel ellentétben, mára a Müller egy erős vállalat. Csapatként nézünk egymásra, kiállunk egymásért és a személyes ügyekben is támogatunk mindenkit. A „Müller család” mindenkit szívesen fogad, aki képviseli az értékeinket. Emiatt is szeretjük a sokrétű csapatunkat és imádjuk a változatosságot - nem csak a polcokon.