hej:pure

A hej:pure új illatmárka a fenntarthatósággal inspirál, ami szórakoztató! 
A hej:pure egy holisztikus, fenntartható illatkoncepció. A felelősen megművelt erőforrásoktól kezdve, a szociális és ökológiai környezetvédelmi projektek támogatása és a fenntartható csomagolóanyagok. Az illatok kizárólag a Müllerben kaphatók.
pure flower
pure water
pure wood
hej:pure: Fenntartható. Tudatos. Tiszta.

Friss, tiszta illatkreációk és stílusos csomagolási design, kiváló, 98 százalékos újrahasznosíthatósággal. Az illatolajtól a hajtogatott dobozig a fenntarthatóság témáját teljesen újragondolták ebben az illatkoncepcióban: minden illat különleges, természetes összetevőket tartalmaz, amelyek felelős nyersanyagtermesztésből származnak, és tisztességes munkakörülmények között nyerték őket.
hej:pure - környezetbarát minden szempontból

Az Ön számára készült kifinomult illatok tiszta, 100% vegán formulával gondoskodnak arról, hogy jól érezze magát - olyan vitatott összetevők nélkül, mint a pálmaolaj, UV-szűrők és színezékek. Műanyag kupakok és celofáncsomagolás nélkül a műanyag áradat ellen hat. A hej:pure megvásárlásával támogatjuk a társadalmi elkötelezettséget, valamint a víz- és óceánvédelmi projekteket. Mindhárom illatot klímasemlegesen gyártják Németországban.
Három rendkívüli illatvilág, amely lenyűgöz

- A pure flower egy virágos, elegáns és nőies illat, fanyar málnával, érzéki cédrusjegyekkel és damaszkuszi rózsaolajjal - amelyet Bulgáriában termesztettek felelősen.
- A pure water egy vizes, tiszta és nőies illat tengeri sóval, lágy cédrusfa jegyekkel és jázmin kivonattal, amelyet Indiában, felelősségteljesen termeltek ki.
- A pure wood egy fás, gyümölcsös uniszex illat, amely friss pünkösdi rózsából, érzéki vaníliából, meleg cédrusfából és púderes vetiverből készült - felelősségteljesen Haitin.