Az YVES SAINT LAURENT bemutatja az energikus adrenalinlöketét, a BLACK OPIUM EAU DE PARFUM ILLICIT GREEN újdonságot. Próbálja ki a valaha volt első mocktail illatot, mely egyesíti az addiktív, kontrasztokkal teli illatjegyeket, egy merész végeredményt elérve ezzel. Az ILLCIT GREEN illatot viselő nő magabiztos, nem fél áthágni a szabályokat, ha alkalma adódik rá. 
Merüljön el a csábító és magával ragadó BLACK OPIUM illatok világában, melyeket kifejezetten a szabad és magabiztos nő számára alkottak meg, aki képes kifejezni elbűvölő, kifinomult nőiességét!

AZ ÚJ BLACK OPIUM EAU DE PARFUM 
ILLICIT GREEN

ZAMATOS ADRENALINLÖKET.

Merész, mocktail inspirálta keverék, amely az illatcsaládra jellemző feketekávé akkordokkal nyit, ezután pedig a lédús zöld mandarinnal és a krémes fügével egyesülve egy érzékekre ható ösvényt tár fel. Hagyja, hogy elvarázsolja ez az izgalmas energiabombát, amelyből sosem elég.

MERÉSZ. FRISS. VIBRÁLÓ.
BLACK OPIUM NEON
EAU DE PARFUM

IZGALMAS RANDEVÚ AZ ÉJSZAKÁBAN

Egy felvillanyozó illat a magával ragadó pillanatokhoz. Energikus kávé akkordok és intenzív pézsma keveréke. Az édes vanília csábítása, a finom narancsvirág és a zamatos sárkánygyümölcs együttese egy igazán különleges illatot alkot, amelyben túlcsordulnak a női energiák. Egyszerre fűszeres és gyümölcsös.

ÉLETTEL TELI. RAGYOGÓ. MERÉSZ.

BLACK OPIUM EAU DE PARFUM 

EGY REJTÉLYES ÉS ADDIKTÍV ILLAT 

YSL illat sosem volt még ennyire elragadó, mint ez a virágos, érzéki kávés illat. Egy különleges keverék, amely annyira addiktív, akár az első korty kávé. Egy üde, tavaszi ösvény tele hófehér virágokkal.

MEGBABONÁZÓ. FELVILLANYOZÓ. REJTÉLYES.
BLACK OPIUM EXTREME
EAU DE PARFUM

INTENZÍV LÁZADÁS

Az orientális illatok következő generációja, mely felfedi legmélyebb, legsötétebb titkokat. Megtestesíti az illatcsalád mögött rejlő egyediséget – még erőteljesebb, még extrémebb, még ellenállhatatlanabb. A tetőtől talpig éjfekete csillámba öltözött üveg az illat intenzitását tökéletesen fejezi ki.

SÖTÉT. IKONIKUS. EXTRÁN INTENZÍV.
PRÓBÁLJA KI AZ ELSŐ, MOCKTAIL INSPIRÁLTA ILLATOT
LEGYEN MERÉSZ. RÁZZA FEL. ÉREZZE. EGÉSZ ÉJJEL.
AZ ÚJ BLACK OPIUM EAU DE PARFUM ILLICIT GREEN ILLATTAL