PRADA CANDY EAU DE PARFUM 
EGY JÁTÉKOS ÉS KIFINOMULT ILLAT NŐKNEK
Gondolja újra a valóságot a Prada Candy Eau de Parfum illattal, mely a karamell akkordok, a melegséget árasztó benzoeviasz és a könnyed, légies fehér pézsma jegyek játékos keveréke. Hagyja, hogy azonnal elvarázsolja ez a nem mindennapi illat, engedje át magát a váratlan kalandoknak és értelmezze újra a valóságot és a szerelmet. 


A PRADA CANDY ILLATTAL 
A TÖBB IGENIS TÖBB

Egy ragyogó, érzéki és merész illat, akárcsak virtuális múzsája, Candy, aki a Prada nőiességről alkotott víziójának tökéletes megtestesülése. Akinek a több, mindig több. Pink és arany tónusok találkozása egy nem mindennapi, egyedi üvegbe zárva. A Prada Candy egy magával ragadó illat az igazán magabiztos nők számára megalkotva.

A PRADA CANDY EGYETLEN ÉRINTÉSSEL KÉPES FELFORGATNI A VILÁGOT. AKÁRCSAK EGY ÖRÖMTELI, VÁRATLAN MEGLEPETÉS.


MAGÁVAL RAGADÓ ILLATJEGYEK EGYÜTTESE:

LÁGY KARAMELL ÉS MELEGSÉGET ÁRASZTÓ BENZOEVIASZ KEVERÉKE, MELYET A SELYMES FEHÉR PÉZSMA AURÁJA ÖLEL KÖRBE


EGY ILLATCSALÁD, 
AMELY NEM ISMER KORLÁTOKAT

A PRADA Candy illatok ideális választást jelentenek az egyedi illatok kedvelőinek, akik szeretnek elmerülni a mély, édes, orientális illatokban. Édes és lágy akkordok tökéletes egyensúlya, mindez egy futurisztikus, váratlanul színes üvegbe zárva. Fedezze fel az ikonikus Prada Candy Eau de Parfum, a Prada Candy Kiss Eau de Parfum és a Prada Candy Florale Eau de Toilette illatokat!