Estée Lauder Nutritious

AZ ESTÉE LAUDER BEMUTATJA  

AZ ÚJ NUTRITIOUS KOLLEKCIÓT 

Adj bőrödnek egy kis szeretetet az új Nutritious formulákkal, amelyek tápanyagokban gazdag, természetes eredetű összetevőket1 tartalmaznak, hogy bőröd igazán ragyogó és egészséges legyen. 

 

Az Estée Lauder a legújabb tudományos áttörések által inspirálva bemutatja az ÚJ Nutritious Collectiont, amely holisztikus megoldást kínál a fakó, "mogorva" bőr megjelenésének enyhítésére. Hatékony és nagy teljesítményű, több mint 92%-ban természetes eredetű formulákat, tudatosan a normál, zsíros vagy kombinált bőrre tervezték, amely látható problémákkal küzd, mint például kitágult pórusok, felesleges olaj, irritáció, bőrpír és fakóság. Minden egyes finoman kalibrált formulába a tápanyagokban gazdag Nutri-9 Complex van, amely olyan bőrtápláló összetevőkből áll, amelyek segítenek csökkenteni a zsíros hatást, tisztán tartani a pórusokat, küzdeni a bőrpír ellen, és erősítik a bőrt, hogy visszaadják a ragyogást és a természetes élénkséget.  

 

Az Új tápláló kollekció 4 terméket tartalmaz, egyedi, érzéki textúrával: 2-in-1 Foam Cleanser, Radiant Essence Lotion, Airy Lotion és a Melting Soft Creme/Mask. 

 

Estée Lauder Nutritious 2-in-1 Foam Cleanser Ez a tápláló, felhőszerű hab mélyen tisztítja a bőrt és friss, kellemes érzést biztosít a bőrnek. Hatékony, tápanyagokban gazdag Nutri-9 komplexszel gazdagítva. Napi tisztítóként vagy heti 1 perces tisztító maszkként használva a formula segít csökkenteni az eltömődött pórusok megjelenését, eltávolítja a felesleges olajat, helyreállítja a ragyogást és visszaadja a bőr selymes érzetét. 
 

Estée Lauder Nutritious Radiant Essence Lotion 


Ez a könnyed, hidratáló, vizes arcápoló segít felébreszteni, kiegyensúlyozni és megnyugtatni a bőrt. Hatékony, tápanyagokban gazdag Nutri-9 komplexszel. A tisztítás utáni első lépésként használva, hogy felkészítse a bőrt a következő ápolásra Csökkenti a pórusok méretét és a zsírosodást, erősíti a bőr védőrétegét, helyreállítja a ragyogást és megelőzi a bőrpír kialakulását.
 

Estée Lauder Nutritious Airy Lotion
Ez a könnyű, tejes arcápoló 24 órás hidratálással energetizál, hogy segítsen a bőrnek újra egyensúlyba kerülni, felfrissülni és megújulni. Hatékony, tápanyagokban gazdag Nutri-9 komplexszel. Az Airy lotion csökkenti a pórusok láthatóságát, a zsírosodást és a pattanások utáni piros foltokat, enyhíti a látható bőrpírt, helyreállítja a bőr egészséges olaj-víz egyensúlyát, erősíti a bőr védőréteget, és sugárzóan ragyogó bőrt varázsol. 
 

Estée Lauder Nutritious Melting Soft Creme / Mask Ez a kényelmes, puha érzetű, bársonyos krém beleolvad a bőrbe, megnyugtatja, megújítja és megerősíti a bőrt, 24 órás hidratálással.  Hatékony, tápanyagokban gazdag Nutri-9 komplexszel gazdagítva. Napi krémként vagy heti egy alkalommal maszkként használva a formula csökkenti a pórusokat láthatóságát, a zsírosodást és a pattanások utáni piros foltokat, segít megerősíteni a bőr védőrétegét, megelőzi a bőrpírt és helyreállítja a ragyogást.