Advanced Night Repair termékcsalád

 Gyors regenerálás, fiatalító hatás.
Feszesebb bőr már egy üvegcse használatát követően.*
 

Advanced Night Repair
Synchronized Multi-Recovery Complex

Ismerd meg forradalmi formuláink új generációját - a legátfogóbb Advanced Night Repair szérumot. 2033-ig szabadalmaztatva.
A Chronolux ™ Power Signal technológia segítségével mélyen és gyorsan ható szérum csökkenti az öregedés főbb jeleit, melyet a modern élet környezeti ártalmai idéznek elő. A bőr simább, fiatalabb, ragyogóbb és egyenletesebb. 
Vidd fel tiszta bőrre, a hidratálókrém előtt reggel és este egyaránt. Használj néhány cseppet. Finoman oszlasd el és masszírozd az arcbőrbe és a nyakadra.

Advanced Night Repair
Eye Concentrate Matrix

Tápláló szemkörnyékápoló koncentrátum, amely a szemkörnyék minden területén felveszi a harcot a szarkalábakkal, ráncokkal, élettelen és duzzadt területekkel, valamint a sötét karikákkal szemben.
Az acél applikátor segítségével alkalmazd minden reggel és este, gyengéd körkörös mozgással dolgozd el, a szem alatti résztől, egészen a szemöldök fölött és a szemöldökök közötti ráncok területén is, több alkalommal. Végül gyűrűsujjad segítségével itasd be.
A koncentrátum használható más területeken is, ide tartoznak például a homlokon található redők és a nevető ráncok.

Advanced Night Repair
Intense Reset Concentrate

Amikor érzed, hogy a bőröd nincs a legjobb formájában, ÁLLÍTSD HELYRE ÉJSZAKA.
Forradalmian új éjszakai kezelés, mely a szabadalmaztatott Chronolux™ S.O.S. technológiájával gyorsan regenerálja és helyreállítja a bőrt. 24 órán át hidratál, 15x koncentráltabb hialuronsav tartalmának köszönhetően.

Advanced Night Repair
Eye Supercharged Complex

Extra koncentrált formula - most 10x annyi Concentrated Repair technológiával - segít helyreállítani az alváshiány látható jeleit, és a természeti tényezők, mint az UV sugárzás, a légszennyeződés és a kék fény kártékony hatásait. Bizonyítottan ragyogó, hidratált és friss megjelenést ad a fáradt szemkörnyéknek:
REGENERÁLJA a bőrt és jelentősen csökkenti a szem öregedésének főbb jeleit, beleértve a szem alatti táskákat, a szarkalábakat és a bőr szárazságát.
Vidd fel reggel vagy este a megtisztított szemkörnyékére.

*543 nőn végzett fogyasztói tesztelés alapján, 50 ml-es kiszerelés után