BOSS ALIVE INTENSE

Megérkezett a BOSS ALIVE illatcsalád legújabb tagja, a BOSS ALIVE Intense Eau de Parfum, mely a bátor nőket ünnepli szerte a világon. Arra ösztönöz, hogy ismerjük fel azokat a pillanatokat, amikor igazán élünk, és minden napra egy új kalandként tekintsünk.


A BOSS ALIVE Intense illat azon nőknek szól, akik mernek szenvedélyesen élni. Egy kis emlékeztető arra, hogy merjük az ösztöneinkre bízni magunkat, és tanuljuk meg elfogadni a váratlan, hiszen ezáltal élhetünk csak igazán.

MAGÁVAL RAGADÓ FÁS-GYÜMÖLCSÖS ILLAT

Az illat fejjegyében dominánsan uralkodó málna azt hivatott szimbolizálni, hogy ne féljünk megragadni az utunkba kerülő lehetőségeket. Az alapjegyben vibráló vetiver az önbizalmat jelképezi, míg az érzéki benzoin akkord a csábítás új dimenzióját tárja fel.

A sötét málna árnyalatú folyadék a már jól ismert, letisztult  formavilágú BOSS ALIVE illatüvegben jelenik meg. Geometrikus sziluettjét egy ékszer ihlette arany dísz keretezi, kartondoboza pedig az illatüveggel harmonizáló málna színben pompázik, hűen tükrözve az új illat merészségét.