Makeup Revolution - Professzionális sminkmárka mindenkinek!

A márka 2014-ben Makeup Revolution néven indult el világhódító útjára, amikor is az alapító, Adam Minto a londoni lakásának konyhájában egy olyan make up brandet álmodott meg, amely minden, addig normálisnak mondott értéket figyelmen kívül hagyva forradalmasítja a sminkipart. Magas minőségű, professzionális dekormárka, mely mindenki számára elérhető – ez volt a Revolution küldetése startup-ként 2014 márciusában és maradt ma is globális, világmárkaként.

Hiszünk abban, hogy a professzionális smink nem kiváltság, hanem mindenkinek jár és bárki számára elérhető. A Revolution ünnepli a sokféleséget és a tökéletlenséget, tiszteletben tartja az önkifejezést és támogatja a szépséget annak végtelen formájában.  A fogyasztóink véleménye, igénye és kérése számunkra elsődleges, folyamatos termékfejlesztéseinket és innovációinkat az ő közvetlen visszajelzéseik ihletik. Termékeinkkel büszkén hirdetjük, hogy ez a márka nemtelen, kortalan, sokszínű és innovatív - ezek a mi legfontosabb értékeink, amelyekért harcolunk és dolgozunk nap mint nap.

Dobd fel a smink gyűjteményedet például ezekkel a kiváló palettákkal! 15 csodálatosan intenzív, selymes és könnyen építhető árnyalat, többek között matt nude, csillogó és trendi színekkel. Gazdagon pigmentált, tartós, selymes és könnyen építhető színeket tartalmaznak, amelyek egész évben megfelelőek sminkelésre. A termékek állatkísérlet-mentesek és vegának.