A FERRAGAMO FELFEDI AZ ÚJ SIGNORA UNICA ILLATOT
ÚJ FEJEZET NYÍLIK AZ IKONIKUS SIGNORA UNICA ILLATUNIVERZUMÁBAN

Bemutatkozik a Ferragamo nagyra becsült Signorina illatuniverzumának legújabb tagja, a Signorina  Unica. Ez a rendkívüli illat a fénylő Signorina Libera, a romantikus Signorina EDP, az érzéki Signorina Misteriosa és a szemtelen Signorina Ribelle illataihoz csatlakozik.


FERRAGAMO SIGNORINA UNICA EAU DE PARFUM

A természetes és elegáns fás-gourmand illatkombinációban megalkotott Signorina Unica virágos és kellemes, olasz gourmand jegyeivel körülöleli az érzékeket. A szabad szellemek új generációjához szól, és a kozmopolita nő sajátos lényegét ünnepli - egy olyan lélekét, aki kíváncsisággal, hitelességgel és nyitott hozzáállással közelít az élethez.

FÁS-GOURMAND ILLATKOMBINÁCIÓ

A Jerome Epinette által kreált Eau de Parfum a citrusok pezsgésével indít, ami a friss és szellős Olasz Tengeri Riviéra Akkorddal keveredik. A szívjegyekben kibontakozik a fehér azálea finom karaktere, mely egybesimul az Olasz Tiramisu ínycsiklandozó aromájával. Így kapunk egy ikonikus virágos-gourmand illatkombinációt, amelyből árad a kifinomultság.

ÖRÖM, VITALITÁS ÉS BOLDOGSÁG

A Signorina Unica ragyogó narancssárga árnyalatai az öröm, a vitalitás és a boldogság érzését idézik fel, és megfelelnek a modern nők vibráló színek iránti szeretetének, melyben mindig felbukkan valamilyen kellemes emlék. Az üveget a Vara masni, a Divatház időtlen szimbólumaként tekintett, ikonikus elem díszíti.