Erdei gyümölcsös-kókuszos morzsás sütemény

Erdei gyümölcsös-kókuszos morzsás sütemény
Hozzávalók 4 adaghoz

  • 100 gr Alnatura őrölt mandula
  • 100 gr Alnatura kókuszliszt
  • 100 gr Alnatura margarin
  • 80 gr Alnatura kókuszvirág szirup
  • 450 gr Alnatura fagyasztott erdei gyümölcs
Erdei gyümölcsös-kókuszos morzsás sütemény
Elkészítés

  1. A mandulát a kókuszliszttel, a margarinnal és a kókuszvirág sziruppal összedolgozzuk, míg egy homogén, könnyen morzsolható masszát nem kapunk. Hűtőben 30 percig állni hagyjuk.
  2. A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük alul-felül sütésre.
  3. A mélyhűtött gyümölcsöket a tepsi aljára szórjuk, majd eloszlatjuk rajta a tésztát. A nagyobb tésztadarabokat kézzel morzsoljuk szét.
  4. A süteményt kb. 20-30 percig süssük, míg a teteje barnulni nem kezd.


Müller Tipp: A süteményt tálalhatjuk Alnatura szójás vagy vaníliás szójás joghurttal is.