Barbie Bestsellereink

Barbie: Az ikonikus jaték baba, akinek minden gyerekszobában ott a helye

Több százszor lemásolták, de soha nem érték utol: Barbie a Matteltől még mindig a legkiválóbb baba, minden idők egyik legkelendőbb játéka, és minden kislány szobájának elengedhetetlen lakója. A divatbaba nem régiben ünnepelte 60. születésnapját - mégsem néz ki egy nappal sem többnek 20-nál: hosszú szőke haj, remek alak, pimasz orr, mindig tökéletes smink és barátságos mosoly az ajkán minden helyzetben: Nem véletlen, hogy a gyerekek hat évtizede lelkesen játszanak az amerikai Ruth Handler találmányával.

De Barbie ritkán jár egyedül. A baba teljesíti a rózsaszín álomvilla, a csillogó szőrű póni, vagy akár a saját repülőgép vagy helikopter iránti vágyat. A németországi  webáruházunkban található kínálat új meglepetésével felcsillanhat az ön kis hercegnője szeme is. A Müllerben a megfelelő játékok széles választékát találni, a különböző kivitelű babáktól kezdve a ruhákon és kiegészítőkön át. Rendelje meg a kiváló minőségű termékeket kedvenc üzletéből, és biztosítsa a hosszan tartó játékélményt.

Kiknek való Barbie

A játékgyártó Mattel a babát hároméves és annál idősebb gyermekek számára ajánlja játékként. És egyébként nem csak lányoknak: A kisfiúk is szívesen bújnak az álompasi Ken bőrébe, aki gyönyörű szőke partnerével különböző országokba utazik, és persze mindig a legmenőbb ruhákat viseli.

Nemtől függetlenül a baba ösztönzi gazdája fantáziáját, kreativitását és nem utolsósorban szociális készségeit - akár egyedül, akár más gyerekekkel együtt. Különböző hétköznapi forgatókönyveket lehet újra és újra eljátszani Barbie-val és barátaival.

Tapasztaljunk meg számos kalandot Barbie-val

A Müller szinte minden gyermek kívánságára és minden alkalomra kínál Barbie babákat. És nem csak a gyerekszobába! Hableányként ő az új legjobb barát a fürdőben. A klasszikus sellő Barbie még a felsője színét is megváltoztatja, ha vízzel érintkezik. A Müllerben kapható a Crayola színvarázsló sellőbaba is, ahol gyermeke mosható színezőceruzákkal kiélheti magát a felső részén, a farkán és az uszonyán. Az utazó Barbie bőröndjével, hátizsákjával és nyakpárnájával tökéletesen fel van szerelve bármelyik nyaraláshoz, és a következő családi kirándulásra egyszerűen muszáj vele tartania. Hogy a nyaralás után biztosan ne legyenek könnyek, vásárolja meg rögtön a hozzá illő nyaralót a szőkeségnek. Számos más játék, mint kiegészítő is kitágítja gyermeked fantáziáját: mit szólnál egy kis kiránduláshoz egy új lakóautóval, a rózsaszín robogóhoz, egy álomrepülőhöz vagy egy klasszikus lovas kiránduláshoz?

A szőke szépség sosincs egyedül a kalandjai során. Hasonlóan gyönyörű és sikeres partnere, Ken mindig vele tart. Ken alkalmi ruhában, vagy az elszántak számára vőlegényként is elérhető. Barbie és kedvese egyébként 43 év vad házasság után 2004-ben hivatalosan is elváltak. Hét évvel később azonban újra összeállt az álompár. A gyerekszobában a kicsik maguk dönthetik el, hogy kedvenc babájuk kivel tölti legszívesebben az idejét.

Persze, bárhol is van az ikonikus baba, kishúga, Chelsea nem hiányozhat. Chelsea mára már saját birodalmat épített fel. Ehhez tartozik egy kis nyaralósziget és egy farm is. Barbie imádja meghívni barátait, családtagjait és Ken-t álmai villájába vagy malibui házába, hogy eltöltsenek egy hangulatos délutánt vagy megünnepeljenek egy pazar partit. Természetesen mindig tökéletesen felöltözve és fodrászkodva: A szőkeség helyet foglalhat a Müllerben elérhető szépségszalonban, és a legszokatlanabb frizurákat varázsolhatja magának.
Fedezze fel a Barbie 60. születésnapja alkalmából kínált különlegességeket!

60 éves, de egy napot sem öregedett, még mindig gyönyörű. És ez annak ellenére, hogy a divatbaba már közel 200 munkát végzett a gyerekszobákban szerte a világon. Aki a baba szerepébe bújik, gyakorlatilag bárki lehet a világon. Barbie emancipált, és hat évtizede alatt már számos szakmában kipróbálta magát. A 2019-es évforduló alkalmából a Mattel egy egészen különleges termékcsaládot dobott piacra: "Bármi lehetsz" mottóval a baba űrhajósként, sportolóként, pilótaként vagy újságíróként varázsol el minket, még inkább a gyerekek szívét.

Barbie még több karrierálmot teljesít

Sok szülő ismeri: a lányok és fiúk folyamatosan új foglalkozásról álmodoznak, amit szeretnének majd felnőttként folytatni. Barbie-val lehetőség van arra, hogy kipróbáljanak egy-két álommunkát már az óvodában. A Müller webáruházban a divatbabát tortasütőként, kutya-trénerként, rovarkutatóként, asztrofizikusként, pizzasütőként és még sok másként is megtalálod - akár a hozzá illő kiegészítőkkel. Mit szólnánk például földhözragadt farmerfeleségként, megfelelő stílusban, kockás inggel, tréningnadrággal és traktorral? Vagy valami egészen mással: Ken partnereként, háziasszonyként és anyukaként. Barbie itt is tökéletes alakot formál a hozzá illő kiegészítőkkel. A kis szakácsok maguk is főzhetnek és süthetnek a Deluxe konyhai játékkészlettel és a különböző színű gyurmákkal.
Merüljön el a Barbie fantáziavilágokban

Dreamtopia színes világa kibővíti a Barbie-kozmoszt, és teljesen új játékélményt nyújt. A fényhatásokkal és lenyűgöző hangokkal felszerelt egyedi termékek vagy játékkészletek egy új kalandba kalauzolnak el, amely tele van pasztellszínű szivárványokkal és egyszarvúakkal. A Dreamtopia Barbie hercegnőként koronával és jogarral, sellőként egy tengeri babával, egy kis bálnával és egy csúszdával ellátott játékkészletben. De vigyázz: a kis tengeri lény is fröcsköli a vizet - a kádban vagy a pancsolómedencében garantált a szórakozás ezekkel az aranyos társakkal!

A Müller Dreamtopia kínálatában megtalálható a Dreamtopia film DVD-je és a hangjátékok, köztük a "A csillámtündérek titkos világa" is.
Barbie, a filmvászon sztárja

Több animációs filmmel a mindenes a nappalikban is megtalálta az utat. Legyen szó "A csillagfényes kalandról", "A varázsgyöngyökről" vagy a testvéreivel, Chelsea-vel, Skipperrel és Stacie-vel együtt "A nagy kutyás kalandról" - a Müllerben megtalálod a DVD-ket a Barbie-rajongóknak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Barbie a Müllerben nem hagy kívánnivalót maga után

Győződjön meg a Müller nagy játékválasztékáról. Rendeljen kényelmesen otthonról, és a játékokat az Ön által kiválasztott üzletbe szállíttathatja.