Trussardi Levriero kollekció

Trussardi Levriero kollekció
Trussardi Levriero kollekció
A stílus és elegancia a szépség, az erény és az igazság állandó kutatásán keresztül fejeződik ki: ez a Trussardi, egy történelmi olasz márka titka.

A márka 100 éves évfordulójának és sikereinek megünneplésére újragondolta az 1980-as évek két ikonikus illatát, a Trussardi Donna és Uomo parfümöket, és 2011-ben piacra dobta őket megújult külsővel és illatösszetevőkkel. A Trussardi ezen ikonikus illatai voltak a kiindulópontja a Trussardi Levriero kollekciónak, ami egy limitált kiadású kollekció, mely tökéletes ajándék és egyben egyedi részét képezi bármilyen illatgardróbnak. Mindkét illatban felerősítették az illatanyagok koncentrációját: a női illat az erőteljes Eau de Parfume Intense formában, míg a férfi illat Eau de Parfume formában kerül az üzletek polcaira. Az üveg és a csomagolás egyaránt egyedi: olyanok, akár két aprócska „szobor”, melyek egy különleges, aranyozott dobozban érkeznek.

A limitált kiadású kollekció az ösztönök felfedését méltatja. Egy mindent elsöprő szerelem története férfi és nő között, akikben dúl a kettősség: a vonzódás és a taszítás miatt újra és újra összefutnak útjaik egymással. Az illat központi figurája az agár, a Trussardi ház jelképe ezúttal a csomagoláson is domináns szerepet kap.
AZ ILLATOK


TRUSSARDI DONNA EAU DE PARFUM INTENSE

Az Trussardi Donna EDP Intense a keleties-virágos illatcsaládba tartozik. A fejjegyek egy gyümölcsösen ragyogó aurát alkotnak a yuzu és a különböző citrusok elegyével. A szívjegyek az osmanthus, a narancsvirág, a vízililiom és a jázmin tea bársonyos nőiességével teljesedik ki. Az alapjegyekben érzékelhetjük a mély fás jegyek érzékiségét: cédrus, szantálfa, fehér pacsuli és vanília.
Trussardi Donna EDP Intense
Trussardi Uomo EDP


TRUSSARDI UOMO EAU DE PARFUM

A Trussardi Uomo EDP a tipikusan férfias páfrányos-fás illatcsaládba tartozik. A fejjegyben bontakozik ki a citrom, a bergamot, a galbánum és a szerecsendió olaszosan friss eleganciája. A szívjegyekben megtalálható a kagyló zsálya, a muskátli és az ibolya levelek kifinomult keveréke. Erő és érzékiség jelenik meg az alapjegyekben: pacsuli, moha akkord, bőr akkord, szantálfa.
AZ ÜVEGEK
Gyengéd és fényes fehér női üveg, erős és áthatolhatatlan fekete férfi üveg. Mind a két illat csomagolása bőségesen el van látva arany tónusokkal, akárcsak a Trussardi ház szimbóluma, az agárfejet ábrázoló kupak. A Trussardi Levriero kollekció üvegei két apró művészi alkotások. A Trussardi ház címere a márka névvel együtt az üveg közepén arannyal van jelölve. A bájos fehér szín feleleveníti a modern nő érzéki jelenlétét, aki képes már csak a hallgatásával is lenyűgözni bármelyik férfit. A merész, fényes fekete csomagolás modern és férfias megjelenés biztosít, aki képes lovagias tetteket véghez vinni. Nem kérdés, hogy egymásnak lettek teremtve!