Az európai piacon egyedülálló termék ötvözi az aromaterápiát, a különleges illat és színkombinációkat és a játékgyűjtés örömét.  

A Funimals varázslatos fürdőgolyók várakozással teli élménnyé teszik a fürdőzést, emellett pedig jótékony hatással vannak a gyermekek bőrére is. Minden nap találkozunk azzal a problémával, hogy a tusfürdők nem tisztítanak eléggé és túlságosan tisztítanak egyszerre. Túl sok zsiradékot oldanak le a bőr felszínéről, ezzel együtt nem távolítják el az elhalt hámsejteket, amik felhalmozódva kiváló táptalajt nyújtanak a szervezetünk számára káros mikroorganizmusoknak. A Funimals fürdőgolyók megteremtik a kellő egyensúlyt és összetett tulajdonságaiknak köszönhetően garantált élménnyé teszik az esti fürdőzéseket.
 
A Funimals fürdőgolyót egyrészt a benne található gyűjthető állatkák teszik igazán egyedülállóvá a piacon, másrészt a fürdőgolyók között találhatóak olyan termékek, amelyek esszenciális illóolajat is tartalmaznak, melyek hatóerejével lázcsillapítást/gyulladáscsökkentést segítő hatást, immunerősítő hatást vagy alvást segítő hatást biztosíthatnak. Minden fürdőgolyó tartalmaz egy gyűjtőfüzetet, amely segítségével nyomon követhető, hogy melyik állatkákat sikerült már megszerezni.
 
  • Nem tartalmaz káros anyagokat
  • Természetes és vegán összetevők
  • 100%-ig biztonságos a bőrnek, nem irritáló
  • Nagy részben élelmiszeripari alapanyagból készült

Hosszantartó kísérletezések eredményeként elmondhatjuk, hogy a Funimals fürdőgolyót az alábbi 5 fontos ismérv teszi különlegessé a piacon fellelhető más fürdőgolyóktól:
 
1, a hosszantartó pezsgési ideje fokozza az izgalmat és ezzel teszi teljessé a várakozás élményét
 
2, intenzívebben festi meg a vizet úgy, hogy megtartja bőrbarát hatását és nem hagy nyomot kádon
 
3, intenzív, változatos illatainak köszönhetően a gyerekek úgy érezhetik, mintha egy varázslatos illaterdő költözött volna a fürdőszobába
 
4, igazán különlegessé a minőségi gyűjthető állatkák teszik, az első szériában 15 fajta állatka várja gazdáját, amelyek listáját/fajtáit a fürdőgolyók mellé csomagolt gyűjtőfüzet/collector’s guide segítségével követhetnek nyomon a gyerekek
 
5, Funimals fürdőgolyók között találhatóak olyan extra funkciójú termékek, amelyek esszenciális illóolajokat is tartalmaznak, melyek hatóerejével lázcsillapítást/gyulladáscsökkentést segítő hatást, immunerősítő hatást vagy alvást segítő hatást biztosíthatnak.
Funimals fürdőgolyó típusok

Jelenleg 6 féle különböző változat elérhető a portfóliónkban, érdemes kipróbálnotok őket!
VITAMIN BOMB

A Vitamin Bomb fürdőgolyó elsődleges célja, hogy a C-vitamin értékes hatásával segítsen, hogy gyermekeink frissebbek és energikusabbak legyenek, mindeközben semlegesítheti a fürdővízben (csapvízben általában) előforduló klórt és egyéb kemikáliákat. A Vitamin Bomb két féle színben készült, külön figyelmet fordítva arra, hogy kedvezzünk a lányoknak és a fiúknak is egyaránt.

Típusai:

Lilla színű, „cool grape” – kékszőlő illattal
Kék színű „magic melon” - sárgadinnye illattalGET BETTER

A Get Better Citromos fürdőgolyó  természetes citrom esszenciális illóolajat tartalmaz, amelynek lázcsillapító és gyulladáscsökkentő hatása javíthatja gyermeke közérzetét és esetlegesen könnyebben viseli a hűtőfürdővel járó kellemetlenséget. 

Típusa: Sárga színű „lemon fizz” - citromos illattalSWEET DREAMS

Sweet Dreams
 Levendula-Citromfű fürdőgolyó. A hétköznapok felgyorsult életvitele mellett sok gyermek küzd az elalvással. A illóolajos fürdő egyedülálló hatása megnyugtathatja gyermekét egy izgalmas nap után.

Típusa: Narancs színű „lavender & lemongrass” - levendula és citromfű illattal

HAVE FUN

Have Fun
 Fürdőgolyó elsődleges célja, hogy gyermeked felhőtlenül szórakozzon úgy, hogy közben teljesen természetes összetevőkben lubickol. 

A Have Fun két féle színben készült, külön figyelmet fordítva arra, hogy kedvezzünk a lányoknak és a fiúknak is egyaránt.


Típusai:

Rózsaszín színű „pomegranate pearl” - gránátalma illattal 

Zöld színű „aloe angel” – aloe vera illattal