Moschino Toy Boy


Megérkezett a Moschino legújabb férfi illata, a Toy Boy, amely újra értelmezi az eleganciát egy csepp
iróniával! Azoknak a férfiaknak szól, akik egyediek, dinamikusak, lelkesek és szenvedélyesek, mégsem félnek felfedni játékos oldalukat.
AZ ÜVEG

A Moschino legújabb ikonikus férfi illata, a Toy Boy egy merész, feketére lakkozott, fényes, mackóalakú üvegben érkezik, melyet az apró ezüst részletek egészítenek ki. A mackófej formájú kupak modern és egyben játékos is. Ezzel a megnyerő designnal a Toy Boy az első számú kiegészítője lesz az őszi/téli szezonnak felébresztve a férfi gyengéd, mégis játékos oldalát.
A Moschino Toy Boy illat mellé exkluzív kiegészítő termékek is kapcsolódnak, melyek tökéletes társsá válnak a mindennapokban. A tusfürdő és az after shave remekül hidratálnak és ápolnak, miközben a parfüm lágy illatát hagyják a bőrön, így azonnali kellemes és friss érzetet biztosítanak.
Moschino Toy Boy üveg
AZ ILLATJEGYEK

Az olasz bergamott és a piros gyümölcsök fanyarsága az indonéziai szerecsendió és a szegfűszeg élénkségével párosul a fejjegyben Ezt követően a szívjegyben a lenvirág és a magnólia virágossága dominál a kasmír lágyságával. Az illat zárását a haiti vetiver és a borostyán kettőse teszi érzékivé.